Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 熨斗人MARK IV sad貨貼圖報告區

回復  barrybaby

同意
今日先同人討論這問題,真係一對可動手就好玩晒,
因我是懶人,吾換手有一體的 ...
WACOM 發表於 26-1-2011 12:03 AM

我係極度懶人,所以都覺得一對可動手就夠,根本唔需要用咁多資源做多三對,只需要做多一對可以手腕拗直啲既手掌就夠,等隻MARK IV可以做個好啲既射擊姿勢,唔使好似依家咁曲住隻手黎就對拗得直既手掌。。。。。
我係極度懶人,所以都覺得一對可動手就夠,根本唔需要用咁多資源做多三對,只需要做多一對可以手腕拗直 ...
加爾貓 發表於 26-1-2011 11:35 AM

極同意~
依家真係做唔到手腕 90度............:die:
大家好,我是最近才接觸1/6figure的新手
最近入手了MK4,不過有個地方覺得怪怪的

像下圖中,上下半身組合的地方
如果雙腳靠緊就會變得可以左右晃動
感覺很不穩定,請問這是正常現象嗎??

頭像被屏蔽
想問有冇ching用左頸"cool" 後, 就插唔入tony 條頸.......係咪要換個頭呢?:cool:
想問有冇ching用左頸"cool" 後, 就插唔入tony 條頸.......係咪要換個頭呢?
alec_cm 發表於 27-1-2011 02:18 PM

係比較難,要用的力~~~~
回復 276# barrybaby

我試過唔用頸cool, 插入頸後巳經沒乜空位, 好似跟本放唔到頸cool......:unhappy: