Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 熨斗人MARK IV sad貨貼圖報告區

回復 180# Jimy

同感 :38:
頭像被屏蔽
啱啱發現咗一個幾嚴重嘅defect ,就係大細超 左眼明顯大過右眼, 即係個模有問題,點換都冇用
如果唔係有特別原因  最好一出即訂  除非你自己想賭運氣  到底會唔會抽到 sad 貨
Artoo 發表於 3-12-2010 07:15 PM

話之佢,,,,唔岩換到岩為止
啱啱發現咗一個幾嚴重嘅defect ,就係大細超 左眼明顯大過右眼, 即係個模有問題,點 ...
p97 發表於 3-12-2010 07:38 PM

副黑超係用黎遮暇:66:
回復 185# O暈

唔係tony頭, 係個mk IV 頭
回復  O暈

唔係tony頭, 係個mk IV 頭
p97 發表於 3-12-2010 09:06 PM

你個人刀唔幽默既:DD
頭像被屏蔽
報告 : 前日換過條靚頸返黎喇 , OK 晒!!(TD家下先上得返 )

重要O向度多謝一下個幫我換頸個後生仔 , 好好 ...
夜星閃 發表於 9/12/2010 19:00

ching 即係依家換果 d 頸係冇甩色 ?
頭像被屏蔽
亦可能係吸取過頭一批trail貨的經驗而改良生產的高完成版本~
(高精密產品如電子產品/手提電話經常會出現 ...
人仔貓 發表於 10/12/2010 11:17

所以拎第一批之後果 d 好似最好,
上次 Batman DX 又係咁,
第一批果 D 做哂傻仔
咁多人換貨....尾水的兄弟真係會拎到一隻由10隻sad貨組成一隻的超級sad貨
Jimy 發表於 3-12-2010 17:48

亦可能係吸取過頭一批trail貨經驗而改良生產的高完成版本~

HT產品亦有相類情況如早年的美國消防員。
(高精密產品如電子產品/手提電話,經常會出現咁既情況)
各位師兄我尋日收到HT電話叫攞貨,應該係第二批黎既....
有冇師兄知道呢批野今次質數係點?會唔會又拎番第一批SAD貨俾人換....:53:
各位師兄我尋日收到HT電話叫攞貨,應該係第二批黎既....
有冇師兄知道呢批野今次質數係點?會唔會又拎 ...
uckei 發表於 11-12-2010 10:58 AM

推推推,我都好想知,我個個朋友都要換。
今次HT真係搞到好鬼sad.....
煩到嘔,問題多多... ...
...既然佢D "sad point" 都畀人"展示"晒出黎,
仲繼續拎之前回收的次貨出黎畀客就盞自己搵野黎煩...