Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 熨斗人MARK IV sad貨貼圖報告區

頭像被屏蔽
我果隻都係
gekigoke 發表於 12-1-2011 05:23 PM

一切都好好,直致想換tony頭果陣,即刻灰左:cool:

中左sad貨
O暈 發表於 12-1-2011 16:53

請問係咩問題?
Artoo 發表於 12-1-2011 17:28

X 2~

就咁睇幅相唔清楚邊個位有問題...
請問可唔可以具體少少講下實際是什麼問題~?

THX~

尋日去左換貨, 肥哥哥態度真係唔錯~:43:

綜合左幾位ching既意見, 我去換貨個時都check得小心左好多,
各位ching如果仲未攞貨, 建議各位到時check下以下地方~

1. 頸部有冇掉漆
2. 頸盔口部, 雕通位雕得靚唔靚
3. 手掌 / 腳掌 / 手臂有冇用左相同件, 或者有冇調轉左
4. 冬甩有冇係度 XD
5. 手背, 腳背, 腳踝側的裝甲有冇用左相同件 / 調轉左, 調轉左係好唔自然既~
6. 全身既燈著唔著

7. 跟住呢個都幾重要, 就係背翼, 因為就咁睇係check唔到問題既, 你一定要攞塊翼出黎, 然後插入去個背脊度, 之後拍埋, 睇下有冇回彈既情況, 正常就算有回彈都唔會好覺, 我就係衰係呢個位~~搞到要走多轉

8. 頸位是否能夠輕易插入個 body 的頭部球型關節上。呢個個人認為唔太緊要, 不過都可以 check 下, 因為尋日我去換 body 個時, 肥哥哥好心換埋個頭比我, 點知個個頭唔知係咪條頸粗得滯, 唔係好插得落個 body 既頭部球型關節, 結果我都係用返舊頭, 各位ching check貨個時可以輕輕拔一拔個頭, 睇下個關節夠唔夠實, 正常係冇咁易拔得出來既~

如果係店內 check 貨怕多人/ 冇位/醜(笑) 的話, 建議去地牢坐底慢慢 check, 千祈唔好貪方便唔check, 因為今次真係好多 sad 貨~~

唔知有冇講漏, 歡迎各位ching補充, 祝各位取貨順利~~~:43:
X 2~

就咁睇幅相唔清楚邊個位有問題...
請問可唔可以具體少少講下實際是什麼問題~?

THX~
人仔貓 發表於 13-1-2011 02:50 PM

條頸位爛左,圖1右邊紅色外圍好平滑,而左邊紅色外圍就好不規則同凹左入去,圖2可以見到圖中左(黑色部件)方凹左人去
唉 睇見咁多問題都唔知仲買唔買Mark iv好~
MARK IV 隻色靚過MARK VI 好多...好重金屬感..而且又太野玩過MARK IV..又有個著燈既台

仲有唔知幾時先有現貨買呢 可唔可以打去問架?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我上個星期攞, 發覺右大肶對上(股位)有一忽冇左油, 雖然好少.... 不過上來睇番D舊post, 應該比 ...
longlong002 發表於 17-1-2011 09:36 AM

新手未玩過  想問...
唔係成盒成隻咁換
淨係邊part有問題唔岩就換到岩?
新手未玩過  想問...
唔係成盒成隻咁換
淨係邊part有問題唔岩就換到岩?
Monkey_Hunter 發表於 21-1-2011 08:25 PM

最新一批好好多了~~~
好多之前的問題都冇晒~~~~~~~:71:
應該唔係第一水先有問題  到今時今日都仍然有問題  有d野唔係講  天知地知大家知  我有幾個 friend 不是第一 ...
Artoo 發表於 16-1-2011 11:55 PM

Very PK QC problem~~

:63:
今日終於到手,非常好彩,一盒OK
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽