Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 熨斗人MARK IV sad貨貼圖報告區

妖..........搭車唔使錢同時間咩
ck308 發表於 30-11-2010 10:51 PM

ht 運番的 sad貨番大陸,運費都唔小la..............
不如做好的質量同qc仲好la>.......
頸後果o的應該隻隻都係咁架喎~!!{:2_121:}
p.s.係"都"呀~!! 刀............:70:
頭像被屏蔽
我一開就跌左塊膝頭件出唻,我去換果陣見有D話頭花,有D話缺件....
攞左貨嘅師兄一定要開出唻睇 ...
brianwkc 發表於 30-11-2010 09:50 PM

缺件咁嚴重???
我整體都無咩事!只係隻右後腳可以開個個噴射位太"實",開唔到出黎,一大力少少個扣位就爛左一邊,不過我自己用AA膠痴番佢,痴左之後都見唔到有事的...不過唔敢再開佢拉:die: 唔知有無人同我一樣奶左野呢= =?

有三個問題

1. 頭唔著燈或好暗,試過正常著到,但on/off多幾次都係唔著,依個一定要去換!

見到好多C兄都有甩油,但其實插入咗條頸係見唔到的,如果唔係燈有問題,我會接受的。

2. 可動手掌手背透光,雙手都有,但左手太明顯,真係接受唔到!

3. 拳頭究竟係會唔會發光?中間位置上埋紅色油,但又會透光!

請問各位C兄隻Mark IV有冇以上問題?
baby,
You a god damn right!
ck308 發表於 30-11-2010 11:13 PM

我最近幾隻,,,都要番去換................
妖..........搭車唔使錢同時間咩
ck308 發表於 30-11-2010 10:51 PM

仲有拎住禁大盒野係街行係好Q麻煩!@
我整體都無咩事!只係隻右後腳可以開個個噴射位太"實",開唔到出黎,一大力少少個扣位就爛左一邊,不過我自己用 ...
霸王項羽 發表於 30-11-2010 11:16 PM

佢有d關節緊好似痴實左.,,有d鬆到可以fingfing下...wm已經係咁-.-!呢隻又係-.-!
有三個問題

1. 頭唔著燈或好暗,試過正常著到,但on/off多幾次都係唔著,依個一定要去換!

見到好多C ...
大懶熊貓 發表於 30-11-2010 11:41 PM

我諗係佢冇預到粒led會透光透得禁過份...鋼鐵人套甲係鋼鐵...又點會透到光呢...唉:(
頭像被屏蔽
頸果 2 個位應該隻隻都係一樣, 點換都冇計
反而我想問佢 menu 入面有教點換件, 果隻棒有冇送埋架 ?
咁多人條頸都係咁..唔通保護油有問題???
之前隻 mark3 都冇呢個問題,,,,,,,:30:
頸果 2 個位應該隻隻都係一樣, 點換都冇計
反而我想問佢 menu 入面有教點換件, 果隻棒有冇送埋架 ?
毓民MKII 發表於 1-12-2010 12:00 AM

有呀,係袋說明書度
頭像被屏蔽