Toysdaily 玩具日報

查看: 172510|回復: 968

[個人收藏] 自娛車仔「細」世界

現時在《玩具日報》,講玩車仔的人少之又少,開帖都是自「愚」一吓!
{:1_237:}{:1_237:} {:1_237:}{:1_237:} {:1_237:}
[題外帖] 國際映画社(株) 野村 - 宇宙戰士BALDIOS

國際映画社(株) 野村 - 宇宙戰士BALDIOS
http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=237082&fromuid=15192
(出處: Toysdaily 玩具日報)

三木白花子 發表於 6-4-2015 09:03 AM
[題外帖] 國際映画社(株) 野村 - 宇宙戰士BALDIOS

國際映画社(株) 野村 - 宇宙戰士BALDIOS
...

三木兄拍下d機械人也不錯啊!
[題外帖] [MARVEL Select] Thanos vs Hulk

[MARVEL Select] Thanos vs Hulk
http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=234223&fromuid=15192
(出處: Toysdaily 玩具日報)

Dream Tomica - NERV Official Business Coupe (Mazda Cosmo Sport)

依架真係造得好鬼正斗,最重要當然有蝙蝠俠喺度。
只得一架,唔捨得拆!{:1_229:}

MATCHBOXDATSUN 260 Z (1978)

先欣賞Boxart

隻紫色好靚,「紅到發紫」就是這顏色。

顏色好平均,唔會有深淺色,有些車仔於刻線位會淺色。

Made in England!!

MATCHBOX:PERSONNEL CARRIER (1976)

車頂的熗可轉動。

排掛坐,食粉果!

MATCHBOX:FIELD GUN (1977)

兩個士兵都好仔細!一個揸熗,另一個揸「水壺電話」。

十個小朋友(男仔為主),有七個都鍾意玩車玩具
十個小朋友(男仔為主),有七個都鍾意玩車玩具
影武者 發表於 13-11-2010 07:07 AM

對的!
我兩個唸小學的姪仔都很喜歡玩鐵車仔。
我不時買車仔去荼毒佢地。:34:

見依個無嘜人支持真心蹹,咁唯有自己推下帖:unhappy:

唔知道有無大大知道它是不是金屬車仔呢? (連結)
見依個無嘜人支持真心蹹,咁唯有自己推下帖

唔知道有無大大知道它是不是金屬車仔呢? ( ...
三木白花子 發表於 24-1-2012 01:27 PM

560 yen in Yahoo JP.  But the price in HK................ :(

I also wanna get one.  :shy:
560 yen in Yahoo JP.  But the price in HK................

I also wanna get one.
Douglas.M.Saint 發表於 27-1-2012 03:26 PM

congratulation!
I am happy to introduce it to you and enjoy sharing happiness as u got one too.
Never mind the price in HK. Happiness is more important.
差不多一年無用這帖,很困難才完整收集到這3輛AE86,特別係ADVAN花嗰架!
謝謝分享...希望日後可以多d睇到此帖更新...{:1_205:}
今天一入!
Wonder Woman - Invisible Jet!
買空氣? 買包裝吸塑? ~~~~國王的新衣!