Toysdaily 玩具日報

查看: 25180|回復: 29

[8月6日更新] ]主打EX合金, 超合金魂, 聖衣神話的玩具櫃 (50%) 多圖

[06-08-2008     50%]

攪左一個星期, 又update左20%, 唔講咁多, 去相

[30-07-2008     30%]
新屋入伙, 第一時間同大家分享一下小弟的收藏.....:61:    目前進度: 30%.........

主櫃 (合金魂大件野, ex合金), 2號櫃 (北斗12", 合金魂細件野), 同3號櫃 (聖衣神話) 遲d再post.....

第一個入住既住客係..............登登登............老婆大大送的珍寶3........^3^

等睇你的100%
100%......最快都要1-2個月後..haha....要返工搵食....每日頂多"玩+砌"2隻

為左令d玩具長命百歳, 入左部2差幾既抽濕機

今次玩具櫃+其他保養野 放左小弟最少一半血....:70:

但係值得既...:79:
你真係有錢呀:(
頭像被屏蔽
原帖由 影武者 於 30-7-2008 05:17 發表
等睇你的100%

I am also looking forward to that~:43:
:Q 30%...........

快D 100%:75:
等您!:71:
剩係個櫃應該都唔野少,計埋第時裡面D收藏..............嘩!!!
:71: keep post bigbig
快 D :75:  快 D :75: 快 D :75: 快 D :75: 快 D :75:
EX 萬能俠 2兄弟 + 彩色雙頭龍 係女朋友度.....:80: .....希望下星期可以帶佢地返屋企....

隻原色攻殼車 唔知玩唔玩好....暫時封印佢先.....等銀色車有貨先一齊玩....

EX系列全展示都要一段時間....:62:
太有錢啦~!!!!:help: 果d EX合金~~~!!!!:handshake:
絕對唔算有錢....只係會選擇性咁買幾條LINE..但最重要係老婆既"津貼":43:

而家人生三仔, 有屋仔, 老婆仔, 仲差.........自己品牌既"仔仔"

原帖由 ToysFansChan 於 30-7-2008 03:14 PM 發表
絕對唔算有錢....只係會選擇性咁買幾條LINE...每個月最多都係2千左右....但最重要係老婆既"津貼":43:

而家人生三仔, 有屋仔, 老婆仔, 仲差.........自己品牌既"仔仔"......不過暫時未夠彈藥玩呢個4百萬既玩具, 要 ...

EVERY month 2K 野你話平~
服左你呢 d 自己 tum 自己 ge 借口~
:45:

玩少一年玩具儲到個 B 返來啦 !
你唔係諗住真係現兜兜儲到 4M 野先玩 B 吧 ?
:34: