Toysdaily 玩具日報

查看: 43391|回復: 26

[玩具報告] 超合金魂 超級戰隊 恐龍戰隊 大獸神

超合金魂 超級戰隊 恐龍戰隊 大獸神 Mighty Morphin Power Rangers Megazord

留意返,今次 合金魂 係 冇 地台 ga :67:

https://youtu.be/xATezs_0Nl8
Expect for more photos!{:1_377:}
Did you also buy super minipla one as well?
地鐵站爆玩具!
一定要支持你!
Nashlam 發表於 27-4-2017 10:18 PM
Expect for more photos!
Did you also buy super minipla one as well?

我有,我知大家好想睇 對比 ... 我只有一個問題 ... 就係隻野係 倉 ... 我要「挖」返佢出黎先得 ...
賞金獵人 發表於 27-4-2017 10:19 PM
地鐵站爆玩具!
一定要支持你!

多謝支持,其實本想放 玩具TV ... 不過今次拍得唔好 ... 放自已 acc 算 ...
十分支持Vince,快D出過合體視頻同可動出黎,我都心大心細唔知買唔買
正!!:handshake:謝樓主分享好圖!
qqkenling 發表於 27-4-2017 11:12 PM
十分支持Vince,快D出過合體視頻同可動出黎,我都心大心細唔知買唔買

多謝。留意返 玩具TV la 我地一定會介紹既。
我最想係可以搵得返隻 美版 出黎 ... 仲有就係想試下可唔可以同隻 龍皇凱薩 合體。
DH_Dante 發表於 27-4-2017 11:14 PM
正!!謝樓主分享好圖!

thx ... 希望其他版友有買既都一齊分享下 la。{:1_226:}
謝謝樓主分享好圖{:1_377:}
謝謝分享,辛苦了!{:1_211:}
爆到落地鐵,真係佩服,小心跌左d細件。
無地台可能係暗示咗一個可能: 大合體果陣先有

但條片拍得好差
爆多次
k_dash 發表於 28-4-2017 09:02 AM
無地台可能係暗示咗一個可能: 大合體果陣先有

唔怕佢出 ar ... 我十分期待隻 龍皇凱薩 ga ...