Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[玩具報告] 超合金魂 超級戰隊 恐龍戰隊 大獸神

lostintv 發表於 28-4-2017 11:26 AM

但條片拍得好差
爆多次

當然會爆多次,不過要等 玩具TV 廠期呀 ... :64:
馬仔 發表於 28-4-2017 07:17 AM
爆到落地鐵,真係佩服,小心跌左d細件。

今次其實冇乜件。
只有 大劍 同 2支 槍仔。
Vince 發表於 28-4-2017 11:36 AM
今次其實冇乜件。
只有 大劍 同 2支 槍仔。

去廠拍,我記得你話會爆呢隻同出video.
依家幾錢?邊度入?
馬仔 發表於 28-4-2017 01:05 PM
去廠拍,我記得你話會爆呢隻同出video.

係呀,我唔會走數 ga ... 最多係 拖數 ja .... {:1_209:}
龍皇凱薩 大多數會出. ( 龍皇凱薩 美版改)
你買過美版 就知道大獸神+龍皇凱薩 合體的 Ankle joint 受唔到力.
結果hasbro 整左set Ankle joint 套(套上ankle joint) 送卑返現有玩家.

日版應該一係出地台, 一係出ankle補件
sixshotz 發表於 1-5-2017 04:12 PM
龍皇凱薩 大多數會出. ( 龍皇凱薩 美版改)
你買過美版 就知道大獸神+龍皇凱薩 合體的 Ankle joint 受唔到力 ...

乜孩之佬咁有心,幫笨大出補件咁正?{:1_215:}
benbenben4213 發表於 1-5-2017 05:11 PM
乜孩之佬咁有心,幫笨大出補件咁正?

其實我都睇到 R 晒頭 ... 我估可能搞錯左 d 野 ja ... :38:
支持 Vince  兄,重係心大心細諗緊呢個價入唔入坑
benbenben4213 發表於 3-5-2017 04:42 PM
支持 Vince  兄,重係心大心細諗緊呢個價入唔入坑

ben兄,我可以講 大廋神 唔會係我玩過最正既 合金魂,更加唔好同 千值練 或其他廠 比較,但我肯定佢係我玩過最正既 「戰隊」機械人。
Vince 發表於 4-5-2017 04:44 PM
ben兄,我可以講 大廋神 唔會係我玩過最正既 合金魂,更加唔好同 千值練 或其他廠 比較,但我肯定佢係我 ...

咁死啦,即係一定要入{:1_224:}
benbenben4213 發表於 5-5-2017 02:15 AM
咁死啦,即係一定要入

係 youtube 見到日本人既分享 ...
megazord1.png megazord2.png megazord3.png
https://youtu.be/SM5IUwTyfCs

另外我地 玩具TV 琴晚都做左個 review ... benben 兄 你睇完先 決定 把。
https://www.facebook.com/toysdailyhk/videos/1438219826198689/