Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ToysFansChan

[8月6日更新] ]主打EX合金, 超合金魂, 聖衣神話的玩具櫃 (50%) 多圖

龜速更新中.....:68:....多謝各位大大支持....:43:

八卦問下, 見你個櫃幾靚, 請問訂做要幾錢?
小弟果個係#櫃, 訂造記得好似係$750 1尺
原帖由 ToysFansChan 於 30-7-2008 06:00 PM 發表
小弟果個係#櫃, 訂造記得好似係$750 1尺

tks, 等你100%的完成:78:
更新.....睇住先.....龜速更新中....:76:
大大啲真藏:71: :71: :71: :71: :71:

努力加油!精神支持!快啲完成!快啲生仔!
頭像被屏蔽
分分鐘,120%  戶愚呂:*
有米:@
大大有個好大ge display櫃ar,,,一定好貴la............好恨ar!!!
而且d合金隻隻都係正野~有好多隻我都好鍾意~...好恨ar!!!
會盡快update 100%.....尚欠3x 隻合金魂, 5x隻神話 就攪掂 :70:

因為每一隻都要玩下先擺上櫃, 所以有排先100%......

變型金剛系列都係等再換屋先...冇位了...:55:

謝謝大家支持... :61:
原帖由 ToysFansChan 於 6-8-2008 23:13 發表
會盡快update 100%.....尚欠3x 隻合金魂, 5x隻神話 就攪掂 :70:

因為每一隻都要玩下先擺上櫃, 所以有排先100%......

變型金剛系列都係等再換屋先...冇位了...:55:

謝謝大家支持... :61:

大大o個3格櫃應該唔夠擺wor:36:
淨係o個3x隻合金魂都已經可以填滿:72:
係呀....所以仲有2號, 同3號櫃....遲下100% 再show埋2號同3號櫃...:80:
原帖由 ToysFansChan 於 7-8-2008 02:41 發表
係呀....所以仲有2號, 同3號櫃....遲下100% 再show埋2號同3號櫃...:80:

勁正:46:
我都有好多合金魂聞緊盒...
因為未有新屋..冇屬於自己既玩具櫃....:die:
有米真幸福...:56: