Toysdaily 玩具日報

查看: 6976|回復: 20

[其他] HT門市d sales吾同哂樣?...

關閉 [複製鏈接]
:58:  今日行過見到..吾同哂樣..都成個月無去過
三個男仔一個女人...
個女人係咪老闆娘?上星期五我經過,見過佢好似監察個金毛肥哥哥做野咁,然後我發現d店員都好有心機招待客人。
個女人係咪老闆娘?上星期五我經過,見過佢好似監察個金毛肥哥哥做野咁,然後我發現d店員都好有心機招待客人 ...
coldstone 發表於 17-10-2010 03:54 PM

個女人係咪老闆娘? ng係wo ...呢個身材好勁下ga ..:58:
金毛肥哥哥以外..有兩個男仔 個樣都好young下
個女人係咪老闆娘? ng係wo ...呢個身材好勁下ga ..
pathk 發表於 17-10-2010 03:58 PM

你係咪講緊四眼戴眼鏡個個妹妹仔:46:
我上次見o個個係中年女人,睇住肥仔做野,而肥仔就好有心機serve 緊個客
你係咪講緊四眼戴眼鏡個個妹妹仔
neweasonlss 發表於 17-10-2010 04:08 PM

妹妹仔? ng係wor 短髮... 都好大個..應該都2到尾30都有ga la
今日著住件緊身t shirt  :he: .....  

今日我check貨...不過對眼係望住第2樣野  :he:
宜家個個都幾好禮貌
唔駛入去再睇人面色買野啦:34:
頭像被屏蔽
個女人係咪老闆娘? ng係wo ...呢個身材好勁下ga ..
pathk 發表於 17-10-2010 03:58 PM

我都見D 人唔同晒....

唔知老闆娘去左邊呢
唔知人地睇到有咩感想...
可能會覺得玩HT野既人好毒
果然係玩開figure o既前輩 , 對於body係留意 d o既....
夜星閃 發表於 17-10-2010 16:58

未必既可能個女售貨員身上裝咗核反應堆,各大大想睇真啲個反應堆啫!
唔知人地睇到有咩感想...
可能會覺得玩HT野既人好毒
edmund 發表於 17-10-2010 11:02 PM

男人緊係望女人ga la...
女人都吾敢望就真係毒啦:34:
男人緊係望女人ga la...
女人都吾敢望就真係毒啦
pathk 發表於 17-10-2010 11:27 PM

如果人地D  SALES開個FORUM話今日見個客又肥又矮又毒而佢講既人就係你
你作何感想?我當然知道大大唔係又肥又矮又毒既人
只係冇咩必要在網上將對別人評頭品足
如果人地D  SALES開個FORUM話今日見個客又肥又矮又毒而佢講既人就係你
你作何感想?我當然知道大大唔係 ...
edmund 發表於 17-10-2010 11:38 PM

絕對同意, 大家集中討論服務質數啦。
如果HT有心改善, 真係值得嘉許架。
無左個4眼黑面神,買野都買得開心D:p