Toysdaily 玩具日報

查看: 14336|回復: 61

[詢問] HT隻THOR係咪冇現貨賣??

睇完戲我仲係度諗緊訂唔訂既時候
琴日睇到ching既開箱文
先知道隻THOR已經完訂出埋貨tim
咁今日路經HT咪上去留名入waiting list

我見幾個望落去好nice既sales忙緊
咁得一個黑口黑面 挨住個cashier冇野做既四眼sales
梗係搵呢位咁得閒既哥仔幫手

我:請問隻THOR係咪出左貨啦
黑面sales: 係呀
我: 咁我留名waiting list等現貨呀
黑面sales: 冇waiting list嫁喎
我: 下!? 係咪未有waiting list? 之後會唔會再出waiting list嫁?
黑面sales: 冇呀 以後都冇waiting list嫁啦

有幾個問題想問下各位ching
我係咪問左傳說中負責趕客既黑面神?
HT係咪真係cut左waiting list呢樣野?
長駐cashier果個四眼哥仔係咪好人?
THOR原價幾錢?
無 waiting list 架喇,ht 入面應該都無乜好人,Thor 原價 1050
無 waiting list 架喇,ht 入面應該都無乜好人,Thor 原價 1050
布魯士 發表於 20-5-2011 11:08 PM

都唔係
4眼妹妹,
同一個細細粒的後生仔,
都好好人bor~
都唔係
4眼妹妹,
同一個細細粒的後生仔,
都好好人bor~
E神 發表於 20-5-2011 11:13 PM

那位細細粒的後生仔唔錯架,有次我問其他員工嘢佢好友善咁主動答我,比我問緊(近視果個)還主動得多,冇左果D機械人感覺:D
都唔係
4眼妹妹,
同一個細細粒的後生仔,
都好好人bor~
E神 發表於 20-5-2011 23:13

唉,我就未遇過好人了~~~~~
個個細細粒4眼仔真係好好, 有一次換野真係好客氣, 我都講多謝幾次, 希望佢KEEP 住LA, 唔好同化左
頭像被屏蔽
但我今日經過見到佢仲放緊預定中嘅牌
黑面高人
聶風 發表於 20-5-2011 11:27 PM

一肥,一廋 的態度愈來愈差...............
幫個fd打去問過
現貨係月尾定好似下個月會有
HT以後都無waiting list這樣野嫁喇
因為Ironman mark IV 個時啲人留waiting list
call 咗而買唔到發爛渣之後
而家已經再無waiting list了:63:
nose 發表於 20-5-2011 11:39 PM

其實個牌係放在Odin腳下的:77:
nose 發表於 20-5-2011 11:39 PM

打去問過 無得訂ga la...現貨會有..要等下
有無 waiting list 結果都會比有話:(
有無 waiting list 結果都會比有話
samuellam 發表於 21-5-2011 12:01 AM

YES!!
咪就係輸打嬴要囉:53: