Toysdaily 玩具日報

樓主: Monkey_Hunter

[詢問] HT隻THOR係咪冇現貨賣??

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
不過此款開訂時間也真是太短了,如C兄是喜歡還是快些買吧!如不是恐怕過多一兩個月會仲貴,我想此款也不會太多 ...
kingkongbb 發表於 23-5-2011 12:58 AM

2月開訂 , 有3個月時間都決定唔到訂唔訂 , 咁就真係冇得講.
回復 48# 歐比旺.肯諾比

咁未睇套戲丫ma :56:
點知睇完先發覺有小小鍾意左佢:35:
我都係睇完先鐘意左佢,咁睇黎我都算好彩啦,我係停訂前幾日先去訂∼∼∼:35:
我都係睇完先鐘意左佢,咁睇黎我都算好彩啦,我係停訂前幾日先去訂∼∼∼
sunnychu 發表於 23-5-2011 02:01

大大真係好彩:63:
大大真係好彩
布魯士 發表於 23-5-2011 02:27 AM

果時個心都重係十五十六咁,因為D parts太少啦,所以都唔知訂唔訂好,諗住算啦,都係訂左先,唔鐘意最多放返出去,點都好過出事後會後悔嘛。
但係到左雷神出貨個時,至知道HT送多個石柱做地台,咁就真係太出乎意料啦......:35:
頭像被屏蔽
回復  maxcyeung

你唔中意,, 但係好多人想收佢呀!! 各有各睇 anyway!! 我個人就真係ok like佢,,, ...
smilelala 發表於 22-5-2011 09:38 PM

個造型我係好ok, 但個眼神同d頭髮唔夠長,
無左種霸氣, 總係覺得差d....
而加搞到 odin都唔洗訂lu,
因為都無留到thor....
回復  WACOM

有時人就係咁!! 有既就唔想要,,當冇左就好想要,,,,,,,,,,,,,, 係咁GAR WOR!! HOHO!!
smilelala 發表於 22-5-2011 08:33 PM

真理! 同溝女一樣!! :34:
不過今次隻雷神冇之前隻mark vi咁熱烈!!!!都唔係好多CHING POST相出黎
今日訂mark ii時,見到ODIN 同 Kevin Fiynn 都截左訂啦

ps:見到個c9想訂Odin:ar:
今日訂mark ii時,見到ODIN 同 Kevin Fiynn 都截左訂啦

ps:見到個c9想訂Odin
O暈 發表於 23-5-2011 05:37 PM

我都冇訂Odin , 可能要後追了
Odin 真係無興趣  
基本我入thor 都係因為Avengers
本身thor套戲好一般 d sidecut角色都係好一般
儲來都無乜謂...
反而我覺得隻Odin連D雀斑都造埋出黎,都OK靚喎,所以都訂左,
唔知會唔會好似隻Thor咁,又有驚喜呢∼:58: