Toysdaily 玩具日報

樓主: Monkey_Hunter

[詢問] HT隻THOR係咪冇現貨賣??

後悔無訂:63:
我都無訂:63:
我都有訂,但仲未收到call:63:
我都有訂,但仲未收到call
terry1997 發表於 22-5-2011 04:50 PM

x2  2月20號訂
後悔無訂兩隻:63:
有現貨又如何,都會有人買鬼晒,除非日日o係門口等佢d現貨啦! 唉!
頭像被屏蔽
其實HT野一出貨都會俾咗訂個批客先,然後才賣現貨,STAFF都唔會話過你知幾時同有幾多現貨賣,我問過隻BRUCE LEE CASUAL WEAR,佢係話截咗訂,6月或者可能有少量現貨番唔定,但唔會留waitinglist,基本上都係同一個答案! 買唔買到講彩數!
回復 35# vanhelsing
呢句真:58:
回復 37# WACOM

有時人就係咁!! 有既就唔想要,,當冇左就好想要,,,,,,,,,,,,,, 係咁GAR WOR!! HOHO!!
後悔無訂兩隻
vanhelsing 發表於 22-5-2011 07:10 PM

X2:56:
回復  WACOM

有時人就係咁!! 有既就唔想要,,當冇左就好想要,,,,,,,,,,,,,, 係咁GAR WOR!! HOHO!!
smilelala 發表於 22-5-2011 08:33 PM

哈哈,好認同你講法,但好似講緊愛情一樣,哈哈,說笑。
奧丁開訂時人人都話要老豆好過要仔,又話目光呆滯,而家就好想要...其實過左冷靜期就冇事喇。
反而我覺得個辦好D, 所以我放走左張單.....
對眼既顏色, 同D頭髮, 真係令我卻步了....
好在無訂到兩隻, 如果唔係就麻煩.....
回復 44# maxcyeung

你唔中意,, 但係好多人想收佢呀!! 各有各睇 anyway!! 我個人就真係ok like佢,,, hehe!!