Toysdaily 玩具日報

查看: 25272|回復: 53

[xbox360] Forza 3 midnight sales event (首賣會)

全球注目賽車勁作《Forza Motorsport 3》,香港將率先於10月19日晚展開首賣大會,當晚即場購買將獲得各項優惠和豐富禮
品,所有顧客更可進行即場抽獎,贏取全球限量的豐富禮物,當中包括相當珍貴的賽車軚盤
連腳踏板及變速器。早前一度預訂爆滿的Forza 3限定珍藏版將可即場買到,錯過預訂的玩家請把握難得機會。
呢隻有興趣,不過睇左大大們d玩後comments先~~~:34:

原帖由 黑色三連敗 於 16-10-2009 01:13 PM 發表
呢隻有興趣,不過睇左大大們d玩後comments先~~~:34:

d 隻 超正 ga ... d 隻 game 唔會比 GT 差 ...

原帖由 Vince 於 16-10-2009 02:15 PM 發表

d 隻 超正 ga ... d 隻 game 唔會比 GT 差 ...

d畫面真係好靚,應該都會買~~~~:$ 要開始放棄買玩具啦~~~~:p
訂左限定版先黎攪d 咁既野.....:*
限定版一早係OK訂o左!!

年紀大囉!!翌日唔駛番工就話,夜麻麻叫我去排隊咪搞:(
原帖由 williamhychan 於 16-10-2009 05:49 PM 發表
限定版一早係OK訂o左!!

年紀大囉!!翌日唔駛番工就話,夜麻麻叫我去排隊咪搞:(

等您地d comments囉 :34:
原帖由 黑色三連敗 於 17-10-2009 12:44 PM 發表

等您地d comments囉 :34:

相信你自己,不是相信那個相信我的你。也不是相信那個相信你的我,而是相信那個相信自己的你。
即係 其實我想講 .... download 個 demo 玩下, 你就 知 la ... :66:
原帖由 Vince 於 17-10-2009 12:53 PM 發表

相信你自己,不是相信那個相信我的你。也不是相信那個相信你的我,而是相信那個相信自己的你。
即係 其實我想講 .... download 個 demo 玩下, 你就 知 la ... :66:

你~~你~~~我~~~我~~~自己~~~~ 我是誰啊:Q

其實我個x360仲未上到網~~~:oh: 預左會買,不過想睇睇您地玩後感先買穩陣d~~~:p
呢隻出未呀~~~~:?
原帖由 黑色三連敗 於 20-10-2009 12:10 PM 發表

今日各大小 game shop 都會有 ...
不過要買 特別版 就最好 lunch 時 及及 ... 好似話 小貨 同 cut 單 ...
原帖由 黑色三連敗 於 20-10-2009 12:10 PM 發表

基本上出o左!!但你預派貨時間,Game Shop下午才有

原來昨晚有姐姐影:35: ,早知唔買都睇睇:66:

原帖由 Vince 於 20-10-2009 12:21 PM 發表

今日各大小 game shop 都會有 ...
不過要買 特別版 就最好 lunch 時 及及 ... 好似話 小貨 同 cut 單 ...

Lunch出唔到去~~~應該今後可能出沙田或旺角買~~~不過我買普通版算了~~~除非特別版真係好特別 :p (仲未同老婆大人伸請permit買) :unhappy:

原帖由 williamhychan 於 20-10-2009 12:22 PM 發表

晚上才去,大大攞左未? :shy:
有姐姐不過個2個冇娜姐咁吸引~~~~:x
原帖由 williamhychan 於 20-10-2009 12:22 PM 發表