Toysdaily 玩具日報

查看: 11659|回復: 52

[詢問] 小弟想玩玩6吋美玩,有什麼好介紹???

小弟對marvel既美玩極之有興趣
想買返隻玩玩
有邊隻值得入一入呢?
忍到手就等下hasbro下年新出6”啦,忍唔到就依悲下toybiz,有時十文美金樓下都有。
要求唔高可入iron man mark v反反城正價有貨!
忍到手就等下hasbro下年新出6”啦,忍唔到就依悲下toybiz,有時十文美金樓下都有。
要求唔高可入iron man  ...
Grimlock 發表於 9-10-2010 04:36 PM

:64:
唔該先~
斗斗城得mark v????
我想買住一隻玩玩先~
要求唔高可入iron man  ...
Grimlock 發表於 9-10-2010 04:36 PM

我都係美玩新手~借問聲下年hasbro 6"同今年有咩唔同係咪d 素體唔同左??還是有什麼變動
我都係美玩新手~借問聲下年hasbro 6"同今年有咩唔同係咪d 素體唔同左??還是有什麼變動
neweasonlss 發表於 9-10-2010 06:04 PM

係呀係呀
我都想知
同埋下年有咩hasbro新美玩?
neweasonlss 發表於 9-10-2010 06:04 PM

六吋有電影雷神同普通六吋,人物我就未知,有大大知就請指教!
回復 6# Grimlock

Thor movie 有 6吋? 有冇link睇睇 :64:
我自己想要呢隻..
唔知好唔好
六吋有電影雷神同普通六吋,人物我就未知,有大大知就請指教!
Grimlock 發表於 9-10-2010 06:29 PM

只是角色有不同~素體沒有不同??
睇下我d舊帖隻搜敵龍啦
睇下我d舊帖隻搜敵龍啦
Grimlock 發表於 9-10-2010 06:58 PM

大大你d帖有好多正野@@?
我琴日先買左隻mk v
美玩唔同日玩
上色 膠質 qc
只要接受到 就會愛上美玩
回復 8# 強人.朗

e隻好好野
個座右正
同series既captain america
都好正
neweasonlss 發表於 9-10-2010 05:04 AM

唔係.

如果有玩過Toybiz 個d公仔, 最最最主要係腳掙可以向內外傾斜.
Hasbro 個d 腳掙無左呢個關節.

有兩關節我覺得可有好無既係腳趾同手指.
腳趾取左Spider-man 外, 無乜點變個可以用.  無左既話我覺得美觀d添.

手指.....如果Hasbro 繼續可以換手, 甘樣都唔錯.
取左Marvel 外, DC 都有DC Universe Classic.

其實某d DC Direct 主要係6寸figure, 可動無甘高但係雕功大部份都好細緻.