Toysdaily 玩具日報

[詢問] 小弟想玩玩6吋美玩,有什麼好介紹???

如果樓主鐘意ironman,其實孩之寶都出過幾隻,不過如果好玩的話,2 pack果隻都幾多野玩,正如Duraxyll兄所講,好似shf咁可以換手又唔會破壞個美感,仲可以換頭變返Tony:52:
其實我唔太中意換手
ironman都幾中意...
但我中意d粗獷少少既美玩...狼人就係好例子
thx咁多位先!
自己喜歡那個角色就買那個吧.
曾經我在街聽過有人說玩美玩好 唔洗怕有塵 有塵有污漬開水喉沖沖就攪掂...比日玩合金玩具打理容易 價格又便宜....
不要強求每個系列的全收...
美玩有兩大系 一是DC 另一是ML
DC Universe 的多人熟識的是超人 蝙蝠俠  等人物
ML 的是 IRONMAN 變形俠醫 蜘蛛俠 美國隊長 X-MEN等人物
TOYBIZ的關節好(主要是指腳眼腳踭的關節比較容易站立). 孩記就外型時常新款D
TOYBIZ的隨緣吧. 因TOYBIZ已經無再出MARVEL LEGENDS TOYBIZ把ML的玩具版權賣了給孩子寶...
TOYBIZ的大多數都有一本美玩漫畫跟人偶附送的. 當然內裏的故事全都是不連貫的獨立故事
全新都的受歡迎角式都好貴... 可以考慮買二手中古... 旺角 油麻地. D格仔舖可以多點留意.
以下有個外個的美玩網. 自己行量下. 有TOYBIZ 有HASBRO的. 有大有細.
DCU的其實你無睇開美國漫畫 跟本唔會知人偶是誰... 而香港個MATTEL 代理 簡值係唔想攪這系列的 每個系列都不是有行貨 有行貨都比外國開售得遲...  
http://www.toyglobe.com/MarvelLegends.php
有好多舊野都好正
我自己從自己收藏既推介, 排名不分先後
- Spider-man 1 (Movie): Super poseable Spider-man
- Marvel Legends Series 3: Wolverine
- Ironman 2 (Movie): War Machine
- NECA Terminator: 平靚正系列, 岩款即入~
- Batman the Dark Knight (Movie Master): Batman (新衫 Version)
自己喜歡那個角色就買那個吧.
曾經我在街聽過有人說玩美玩好 唔洗怕有塵 有塵有污漬開水喉沖沖就攪掂...比 ...
yelland01 發表於 9-10-2010 10:06 PM

唔該晒先大大
你個網好正
想問下除左bid之外...
香港有咩地方有得賣美玩=口=:64:
回復 8# 強人.朗

好野來!同系隻隻正!買少見少,不過宜家有的貴。
我兩年前入都三十usd..
回復  強人.朗

好野來!同系隻隻正!買少見少,不過宜家有的貴。
我兩年前入都三十usd..
Grimlock 發表於 10-10-2010 10:39 AM

係港雅bid見到有ironman就1魚7
美國隊長就2魚找1雞
唔知要唔要好
想買住1隻先.....唔知要ironman定美國隊長先:56:
回復  強人.朗

e隻好好野
個座右正
同series既captain america
都好正
tsang1528 發表於 9-10-2010 07:27 PM

我有三隻...:35:
我有三隻...
Grimlock 發表於 10-10-2010 10:51 AM

ironman定美國隊長好呀=口=:44:
唔係.

如果有玩過Toybiz 個d公仔, 最最最主要係腳掙可以向內外傾斜.
Hasbro 個d 腳掙無左呢個關節.
...
Duraxyll 發表於 9-10-2010 07:52 PM

帥兄出手啦!
有一點想提出,孩記是有腳腕左右關節的,起碼部分有,如quicksilver。tru 2pack 就未知,因為未入手,我勁想要dp xmen uniform versionversion:help:
回復 24# 強人.朗

兩隻我都有..
我就會建議買im 因為冇貨睇來揀,im就算人 樣衰左都可以用面具粒住
回復  強人.朗

兩隻我都有..
我就會建議買im 因為冇貨睇來揀,im就算人 樣衰左都可以用面具粒住
Grimlock 發表於 10-10-2010 11:10 AM

我決定買晒兩隻
但買住im先
因為好吸引
大大你d帖有好多正野@@?
強人.朗 發表於 9-10-2010 06:59 PM

有下年出品隻19”搜敵龍,舊帖主要是有好多marvel神人既input!
有下年出品隻19”搜敵龍,舊帖主要是有好多marvel神人既input!
Grimlock 發表於 10-10-2010 03:42 PM

聽到搜敵龍
想買返隻狼人=口=
但係唔知邊度有