Toysdaily 玩具日報

[詢問] 小弟想玩玩6吋美玩,有什麼好介紹???

剛剛影左d相(手機相)
tsang1528 發表於 10-10-2010 04:39 PM

好多正野呀!!!
唔該你先大大
隻狼人超想要=口=
唔知邊度有=口=
如果你唔太堅持漫畫造型,Ironman 買movie 版啦,
新 o既 mark 4,5,6 都好靚~~~

你講呢隻....唔算好靚,勝在活動力高、又可以拆面罩,依家都唔貴,算抵玩~~

美國隊長,其實我建議等電影上。
舊品要買就要買 Face-off 版,不過炒到好貴。
後來ML 版,衫、裝備、手套、鞋都靚,不過差個樣~~

face-off 版

ML 版
如果你唔太堅持漫畫造型,Ironman 買movie 版啦,
新 o既 mark 4,5,6 都好靚~~~

你講呢隻....唔算好靚, ...
Garycharm 發表於 10-10-2010 04:49 PM

comic呢隻ironman我就係貪佢唔換手+可動高
制得過
美國隊長都係聽你講..仲有thor
都係等movie!

其實孩之寶電影第二套d玩具都做得唔錯啊,不過2pack版最正佢係有多個頭,不過個造型就太classic,不過個配色同個身型比例好靚

多左gei頭可以整返Tony出黎

不過如果ironman入坑會好大鑊,因為佢好有多款甲......
其實孩之寶電影第二套d玩具都做得唔錯啊最正佢係有多個頭,不過個造型就太classic,不過個配色同個身型比例 ...
拍嘉 發表於 10-10-2010 05:08 PM

我想知條西裝友係乜黎?
我想知條西裝友係乜黎?
強人.朗 發表於 10-10-2010 05:18 PM

你講佢本體?本體係簡基能>超人,不過換左個頭變左Tony
回復 29# 強人.朗

去信鵝三樓,有孖裝同xforce任揀!
帥兄出手啦!
有一點想提出,孩記是有腳腕左右關節的,起碼部分有,如quicksilver。tru 2pack 就未知,因 ...
Grimlock 發表於 9-10-2010 10:03 PM

阿, 但係Quicksilver 係用番Toybiz ML15 隻Captain Marvel 個body.
回復  強人.朗

去信鵝三樓,有孖裝同xforce任揀!
Grimlock 發表於 10-10-2010 06:13 PM

係?!?!!
搵日去睇睇喇!

知唔知邊度有New X-Men: Ninja Wolverine
即係果隻有武士刀既狼人
thx
阿, 但係Quicksilver 係用番Toybiz ML15 隻Captain Marvel 個body.
Duraxyll 發表於 10-10-2010 06:53 PM

or...dont realize tim!:71:
究竟邊度有ninja狼人呀=口=
回復 42# 強人.朗

基本上你可以去油麻地... 旺角... 銅中 呢三個地方尋玩具 基本上三個地方是香港在街上可以找到最多美玩的地方了 MLDC美玩這個. 二手中古的玩具格仔舖會有好多野比你選 而且格仔舖你可以叫佢拿出來比你睇下... 再輕輕的試下關節有沒有問題. 先再比錢... 除非閣下是儲盒人否則... 你還是買中古好了... (我指ML和DCU的人物角式)新款的HARSBRO出的就多D行吉吉和反嘔... 有機會快過D炒家入到好野 還有在香港Y拍也久不久有好野... 今晚就有好多好野完結了... 我都會去BID一BID碰碰運氣...
我早前的連結好像是買賣網來.. 有好多款都還沒有資料 還有一個網站的不過暫停維護中遲D再POST過
你不清楚地址就PM我吧.
回復  強人.朗

基本上你可以去油麻地... 旺角... 銅中 呢三個地方尋玩具 基本上三個地方是香港在街上 ...
yelland01 發表於 10-10-2010 10:19 PM

唔該你先
我得閒會去油麻地/旺角睇睇
我想知個網址@@
近日見到3.75版既Carnage
唔知邊度有@@