Toysdaily 玩具日報

查看: 7764|回復: 24

[分享討論] 小弟又大一歲了 生日感想 已加字 UPDATE

小弟剛過了一個生日
以下是真真正正愛護我的親友為我送上的祝福
(生日感想在最下低)

電鍍香檳金爆炸頭keroro
這份生日禮物是一位和我相知相識了10年的好友送的
小弟的朋友之中只有他會主動say happy birthday同問我要咩禮物

龜苓膏亦是他請的

弟弟送的2個旦糕
佢知我鍾意食所以佢本身吾arm食都買

媽媽就帶了我去食日本菜
我最愛珍寶帶子壽司和八吋三文魚壽司
食時忘了拍照,下面2張相來自食評web

其他朋友是一律無視我的生日(儘管我真心當他們是朋友,或者我再做什麼也改變不了)...佢地最緊張自己,佢自己女
人....即係佢自己生日先最緊要,佢自己女人生日先最緊要,佢結婚周年紀念先最緊要,我生日就無視!我生日後n日後咁
arm提起就先同我講happy birthday話"補番",茶葉都冇片

在家千日好
要關愛多些關愛你的人
有時你真心對人可能人地當你低B仔(一個生日已經知)
要珍惜眼前人!
這是我今年生日感想
祝大家早日找到愛惜你的人!
已加字
無所謂啦!
最重要是「有人」。
重質不重量!

樓主生日快樂。

新逸塊落~~~~~~:p:p

啲壽司好正呀~~~~:help: :help:
congrats
生日快樂
thanks all brother !
生日快樂
有人關愛己比多人幸福:71:
HAPPY B-DAY~
樓主唔好唔開心啦,至少仲有其他人記得你生日,同埋屋企人都好錫你下o番
Happy BD my friend!  :77: Send u a lot of Hobby Japan and Dengiki Hobby later! :)

U have bought writing touch pad for Chinese input?  :)

How about your best friend - Ah San? :36:
happy birthday :77:
happy birthday:77:,其實樓主已比小弟幸福好多倍架啦,又何必介懷呢…
我作為一個麻甩佬既感想:不論幾friend,就算識廿幾年,都係記得就一句生日快樂,唔記得就算。

我心目中重唔重視佢地?重視。

如果你會因為生日朋友冇表示而覺得佢地唔夠朋友,會係一個損失。
多謝各大大回及祝賀
正如我一開始所講...
在家千日好
要關愛多些關愛你的人
有時你真心對人可能人地當你低B仔(一個生日已經知)
要珍惜眼前人!
這是我今年生日感想
祝大家早日找到愛惜你的人!
:77:噢, HAPPY BIRTHDAY...