Toysdaily 玩具日報

[其他] 悼念菲律賓挾持人質事件中死去及受傷的朋友

唔知o係邊度睇到, 叫人唔好再forward"人肉手槍"張相, 話係好耐之前某套戲o既相~
有冇師兄知道? 詳細d講返出 ...
brian 發表於 25-8-2010 06:48 PM

唔係阿化?:47:
R.I.P.:64:
回復 451# 冬暖夏涼小恐龍
to菲律賓總統阿奎諾三世
R.I.P 一路好走:64:
在黎剎遇難的8名港人,現已返抵香港........祝安息!
:49:越睇越心o翕
R.I.P.
由一起身开电视睇到八点几,越睇越火滚。。。真系相当痛心。。。痛心之余。。吾到我吾迷信吓。。。。七月十四真系邪得好交关。。带甘多人走。。。唉。。愿所有非命往生者安息。。。在生者要多加坚强。。。
R.I.P
但願這種事以後唔好再發生喇....:64:
他們終於返到屋企喇!願你們好好安息!
RIP
菲律賓參議院議長:無須向香港道歉
http://cablenews.i-cable.com/web ... .php?news_id=340642

不 過 , 參 議 院 議 長 、 曾 經 出 任 國 防 部 長 的 恩 里 萊 表 示 , 菲 律 賓 無 須 向 香 港 道 歉 , 因 為 這 類 事 件 在 任 何 地 方 都 會 發 生 。

因為你地班菲警,先會搞到8死7傷咋,仲話唔洗向香港道歉:53:
:o為死難者哀渡:help:為領隊英勇感謝:64:
:67:我不憎恨菲人但憎恨菲國高官政府冇能處理,有意殺人轉移貪污視線.....一定要打他們小弟弟:53:
如果警方一開始就擊斃挾持者,人們會說,怎麼不先談判?---:blame:"成蟲"我一定不會問,我第一時會讚賞他們行動有效率,保護弱小,我一定會去菲國旅行洗錢,現在徐工幹外,我這世也不去菲國:*

真相:菲國高官政府冇能處理,有意做成大量傷亡,殺人轉移貪污視線
菲律賓參議院議長:無須向香港道歉

不 過 , 參 議 院 議 長 、 曾 經 出 任 國 防 部 長 的 恩 里  ...
hofai 發表於 25-8-2010 09:16 PM

點鬧班x街佢地都唔x會明,要比佢地親身經歷先會知死.....:67:
回復 468# cliff_tangc

點鬧班x街佢地都唔x會明:blame::blame:
X1000 agree

~但我地都吾想其他人再經歷這事~:o