Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 由於日元匯率不斷上升......

認同匯率上升,現貨加價,不認同落左訂后可以加價. 做生意一定有風險.有WIN硬既生意咩, 有工作既朋友都應該會理解, 落單比廠做貨,生產兩個月,到出大貨話加價你估老細肯唔肯比.
:34:上次訂咗隻合金BEAR,隻野就係收銀後面個櫃正中間,我俾張單四眼雌肥時已經睇到,佢居然周圍摷咗10分鐘,最後向四眼雄肥求救先揾到,雖然我唔知你地人工有幾多,但老細出得糧比你地就俾少少心機做LA,唔通要整個CAM對住你地咩....不過話時話,E對奪命雙肥可能係皇親國戚,所以先至咁X寸....
上次訂咗隻合金BEAR,隻野就係收銀後面個櫃正中間,我俾張單四眼雌肥時已經睇到,佢居然周圍摷&#216 ...
mickeyandminnie 發表於 24-8-2010 01:40 AM

I think he is not a staff there but a shareholder otherwise the boss should not patient with such low quality staff.....

Besides, I found that they have removed the topic about rising pre-order prices and the response from that fat guy......
I think he is not a staff there but a shareholder otherwise the boss should not patient with suc ...
felixchi 發表於 24-8-2010 11:13 AM

那裏?
我試過睇左一盒,想睇多一盒,個店員俾盒爛盒既我睇 ~
transfarmer 發表於 20-8-2010 01:10 PM

引用番閣下所講過既野       "咩野人買野咪有咩結果lo"

之前我話係  洪x /x興  遇過態度差問題,你都係咁回我架  =]

我係頑仔又冇事Wo
但揀個陣俾唔俾你開多盒黎睇??因為係頑仔揀個陣就算開左啡盒,有甩色有花都冇得換>
p_lam0730 發表於 21-8-2010 09:24 PM

老實講,我都覺得   有甩色有花都冇得換   
呢下真係有啲問題,不過換過角度,佢地都要保障自己d貨,

聽大大講,間panda都唔錯,我遲d都試下先  =]
老實講,我都覺得   有甩色有花都冇得換   
呢下真係有啲問題,不過換過角度,佢地都要保障自己d貨 ...
Code 發表於 24-8-2010 12:45 PM

如果甩少少色又開過盒咁咪同船仔一樣:80: