Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 由於日元匯率不斷上升......

呢間野訂貨信譽係可以既,不過態度真係唔多掂
個四眼肥仔真係極品,有時唔係話想驗屍,之不過盒野上色有d問題,想睇多盒o者,仲慘過同佢乞米咁,佢橫掂都係成箱貨擺響度,拎多盒唔係咁辛苦下話?
加左邊啲貨?

服務好,態度唔係咁好。但係相比其他果D鋪頭算OK。
又唔會作大價[之前試過比某D鋪頭作大左百幾蚊。:56:]
貨品又唔會話好差。員工睇下邊一位。有位四眼哥哥對人好好。我有小小鍾意左Kui!其他我之前去都未見話好差,可能果日你地果位金毛唔係度掛•••
Facebook有個頑童專頁問親佢野又好好。
覺得已經比其他鋪頭好架啦。
其他果D鋪頭我•••唉。賤格!
最重要既係:頑童唔會加價:43:
金毛肥哥真係劣評如潮喎:58:
頑仔好似有幫人代bid 日拍野的....但最經典一次係, 我去佢度諗住搵佢代bid, 上到佢鋪頭諗住俾件貨佢報貨, 點知佢俾張咭片我話要一定要email 俾佢地報價, 重強調"要等下佢地覆你email"......我問乜唔可以係鋪度當面報價咩? 佢話唔得(但當時有兩位員工在場都係無所事事, 無其他客)...大佬我山長水遠上到來重要我返屋企email?  真係唔知係咪做生意的. 結果我email 等左幾日都無回覆, 等到件拍賣都完左.:80:

或者佢地只接受熟者代bid 掛......基本上佢地好似只中意做熟客.

另一次就成功bid 到, 但等左幾個星期先話我知件野可能寄失左......當時我真係忍唔住諗"其實你有無幫我跟進單拍賣架?" 因為他們永遠是一副唔憂做的樣子:38:
肥仔真係好唔掂, 簡直係劣中極品!!
多多 excuse la :d商人 58:
but their attitude and service are the best in the mkt. I will still support them.
felixchi 發表於 19/8/2010 09:00

之前我都覺得佢幾好, 不過而家得個"金髮"o個個就完全唔覺得佢好lor, 十問十 "唔清楚", ”唔知係mud", sorry, 一D 都唔覺佢attitude 好
態度如果好d,生意一定好好多,但我覺得佢好似唔憂做,現在有幫親一係得佢有,一係比人平, 一樣價就去其他地方買,這就是我給壞孩子串的代價.
有時都冇計格  如果人地真係平過人地又唔會加價  串d態度差d真係冇佢扶
我諗要有第2間 訂價同佢差唔多 或者仲平過佢  服務態度周到一流
到時佢先會識驚d客人俾第2間搶晒......

如果平時去開個間野訂唔到想要  可能都會唔去頑仔度訂
情願俾多少少錢 好過受佢氣 搞到自己唔開心
玩玩具都係為買得開心放心玩得開心姐  做乜要受你氣wo....
估唔到我個post有咁大迴響......=.=
真係第一次......
估唔到我個post有咁大迴響......=.=
真係第一次......
Kel_Kel 發表於 20-8-2010 09:01 AM

其實有關所以鋪頭既POST都有好多人出聲講...
由其次服務態度問題呢D更加多...
其實加價已經係其次...
因為要加既應該唔止佢一間...
有鑑於日元匯率上升, 壞小孩宣佈要加價, 已落訂的不受影響

(以前就係諗住佢平過賊船所以先有訂過野, 加價 ...
Kel_Kel 發表於 19-8-2010 08:50 AM

I think most of the pre-order items at Good Guy will still be cheaper than pirate boat as well as some pre-order shops in Out's Point..... in the long run.
真係有d矛盾...  我覺得佢地服務好,態度唔好

貨到即日有SMS,價錢合理,到貨又算快

態度就...  舊果 ...
呂品器 發表於 19-8-2010 04:36 PM

完全認同, 舊4仔同新囡囡幾好:71:,
4眼肥雞仔就..............:blame:
頑仔好似有幫人代bid 日拍野的....但最經典一次係, 我去佢度諗住搵佢代bid, 上到佢鋪頭諗住俾件貨佢報貨, 點 ...
SUPER_J_TO 發表於 19-8-2010 11:08 PM

日拍有冇試過信和6樓那間? 個人覺得幾好, 價錢合理, 態度好, bid左好多次都冇問題!:73: