Toysdaily 玩具日報

查看: 19943|回復: 96

[分享討論] 由於日元匯率不斷上升......

有鑑於日元匯率上升, 壞小孩宣佈要加價, 已落訂的不受影響

(以前就係諗住佢平過賊船所以先有訂過野, 加價後不知會否同賊船一樣 ?)

以上純個人意見, 不喜勿打......=.=
but their attitude and service are the best in the mkt. I will still support them.
起碼同佢訂貨冇做d乞衣野丫:58:
but their attitude and service are the best in the mkt. I will still support them.
felixchi 發表於 19-8-2010 09:00 AM

頑仔係好, 不過話佢係最佳服務就不敢認同了....除了四眼老闆外其他員工:cool:
認同, 睇多盒會死人, 問野十問9唔應, 好似老馮咁.
壞孩子 好處在 :
1) 訂貨後不加價 ( 但訂貨價一定 唔係最平 )
2) 訂後必定有貨 ( 如有人試過訂後無貨請提出 )
加價都正路,依家匯率成9點幾,人地都要食飯,唔通夾硬要人平俾你咩
壞孩子 好處在 :
2) 訂後必定有貨 ( 如有人試過訂後無貨請提 ...
chal 發表於 19-8-2010 10:28 AM

試過佢岩岩搬去3樓之後...
上去問佢有冇呢盒野訂...
見到兩個女人話唔知...
打完電話問完之後又話唔知...
之後畀張卡片你叫你SEND EMAIL到問...
(之前已經係佢個BLOG到問左又冇人答)...
同一日朋友係佢MSN到同佢傾只留電話就OK...
所以老細OK不過員工就...................................
壞孩子 好處在 :
2) 訂後必定有貨 ( 如有人試過訂後無貨請提 ...
chal 發表於 19-8-2010 10:28 AM

But these advantages are not unique in HK~
認同, 睇多盒會死人, 問野十問9唔應, 好似老馮咁.
skyline34 發表於 19-8-2010 10:07 AM

認同!個女人"唔應你"已經好好,最慘係"唔知又要扮知",明明成舖都係貨都可以話"未到貨",仲要問到好似我求佢咁!
都唔怪得佢, 日圓真係升到顛
壞孩子 : 現在8月出的限定訂貨本店很多已是蝕的,如閣下是想本店不再出現,本店是可以不加價 , 閣下其實可以到其他較平的店鋪訂貨, 本店一路都是以薄利多銷這方向經營的 謝謝!
d yen快d跌啦:$
頭像被屏蔽
希望小D網上限定就好la。
聶風 發表於 19-8-2010 04:06 PM

就算唔限定, d yen長期高企普通貨都係遲早會加價:$