Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

係ar, 只要儲到氣, 一招已經打死你一隻.   冇氣都一招打你半條命.
getterwing2 發表於 14-2-2011 03:55 PM

俾人打左上天 = 死硬 :69:
其實呢隻game ..用手制玩會好D
滴滴仔 發表於 14-2-2011 04:01 PM

用手制啦~~~:75:
呢隻game用joypad 應該冇大問題, 不過我覺得始終用 joystick 好d....
getterwing2 發表於 14-2-2011 04:13 PM

您地用細手制~~~我有機~~~:shiny:
有個打開鐵拳的frd都話玩, 到時可以一齊玩
呢隻game用joypad 應該冇大問題, 不過我覺得始終用 joystick 好d....
getterwing2 發表於 14-2-2011 04:13 PM

咁用返大制la :77:
有個打開鐵拳的frd都話玩, 到時可以一齊玩
getterwing2 發表於 14-2-2011 05:32 PM

唔會係上次個位識~~~sa cancel > uc1~~~我地DIE HARD喎~~~~:69:
咁用返大制la
滴滴仔 發表於 14-2-2011 05:35 PM

到時千期唔好壞呀~~~:66:
唔會係上次個位識~~~sa cancel > uc1~~~我地DIE HARD喎~~~~
黑色三連敗 發表於 15-2-2011 09:05

唔係果個, 係第二個.  但佢睇睇下 d片有d淆底想縮沙

上次果個... 早兩晚同佢打左一陣ssf4, 打左十幾舖, 我全程用主力..............win到5-6.. round.
到時千期唔好壞呀~~~
黑色三連敗 發表於 15-2-2011 09:06

唔怕, mvc3好似用6粒button, 個layout 應該係 3粒輕中重攻擊+1粒特殊攻擊+2粒partner, 個joystick有8粒掣, 應該可以避到壞壞地果兩粒~
唔係果個, 係第二個.  但佢睇睇下 d片有d淆底想縮沙

上次果個... 早兩晚同佢打左一陣ssf4, 打左十幾 ...
getterwing2 發表於 15-2-2011 09:48 AM

咁攪笑~~~:x

您都好勁喎~~~佢絕對係高搿您都win咁多鋪 :71:
唔怕, mvc3好似用6粒button, 個layout 應該係 3粒輕中重攻擊+1粒特殊攻擊+2粒partner, 個joystick有8粒 ...
getterwing2 發表於 15-2-2011 09:51 AM

我驚佢唔順手~~~到時羸左滴兄都唔開心 :42:
我驚佢唔順手~~~到時羸左滴兄都唔開心
黑色三連敗 發表於 15-2-2011 10:52 AM

你一定win 硬我:56: ................可唔可以唔好連P我幾場:68:
你一定win 硬我 ................可唔可以唔好連P我幾場
滴滴仔 發表於 15-2-2011 04:43 PM

見您咁講~~~想p都p唔落手~~~:79:
PS3 版出左了.....
PS3 版出左了.....
moodyblues 發表於 15-2-2011 05:26 PM

昨晚未見360版~~~:56: