Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

你買普通版定特別版?
瘦雞 發表於 9-2-2011 06:47 PM

特別版~~~:DD
知唔知普通版有冇DL CODE送?
瘦雞 發表於 9-2-2011 09:39 PM

好像沒有~~~:unhappy:
我都話有lp,hp,lk,hk~~~好彩冇記錯~~~雖然好耐無玩  mvc3取消拳腳制~~~
黑色三連敗 發表於 9-2-2011 10:02 PM

上次試玩過好似係
好像沒有~~~
黑色三連敗 發表於 9-2-2011 10:03 PM

如果普通版冇...要考慮買特別版.......
上次試玩過好似係
瘦雞 發表於 9-2-2011 10:05 PM

都算大改~~~:47:
如果普通版冇...要考慮買特別版.......
瘦雞 發表於 9-2-2011 10:06 PM

不過貴一舊水~~~:(
我都話有lp,hp,lk,hk~~~好彩冇記錯~~~雖然好耐無玩  mvc3取消拳腳制~~~
黑色三連敗 發表於 9-2-2011 22:02

即係 l, m, h.  好似仲有一個launch 掣(打人上天果下),  同埋2個partner掣

即係 l 有時當拳有時當腳

冇睇錯的話, 打人上天後可以再用重招 (我估可能用番 launch 掣) 打番佢落地, 對方著地時雙腳彈起, 呢個時候可再連combo.   呢個系統好似鐵拳果個B!系統.
即係 l, m, h.  好似仲有一個launch 掣(打人上天果下),  同埋2個partner掣

即係 l 有時當拳有時當腳 ...
getterwing2 發表於 10-2-2011 12:25 PM

個系統好複雜下~~~:( 玩番chain combo l > m > h ?? :? 我以為打人上天係 h制~~~ :( 玩開guy同忍女有so~~~:x
不過貴一舊水~~~
黑色三連敗 發表於 9-2-2011 10:10 PM
...到時先算
其實出前...你估有冇得download試玩呀:55:
其實出前...你估有冇得download試玩呀
滴滴仔 發表於 10-2-2011 01:35 PM
wing兄話唔會有demo
...到時先算
瘦雞 發表於 10-2-2011 01:28 PM

講得啱~~~:he:
其實出前...你估有冇得download試玩呀
滴滴仔 發表於 10-2-2011 01:35 PM

睇晒d試玩都冇佢~~~:unhappy:
http://fans.marvel.com/marvel_in ... rnate_color_schemes

http://xbox360.ign.com/articles/114/1144674p1.html

http://fans.marvel.com/marvel_in ... 9_marvel_alternates

Marvel 角色服裝來源

其實我估係呢個紅色古怪Taskmaster....

點知用Frightful Four costume.  完全看不穿.....
Marvel 角色服裝來源

其實我估係呢個紅色古怪Taskmaster....

點知用Frightful Four co ...
Duraxyll 發表於 11-2-2011 07:56 PM

隻taskmaster係咪奸角黎架~~~:58: