Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

隻taskmaster係咪奸角黎架~~~
黑色三連敗 發表於 11-2-2011 07:57 PM

好耐之前算係la.
但以家嚟講同Deadpool一樣,  只係個僱傭兵,

雖然係有案底, 但就係佢訓練出US Agent(但其實係Red Skull 安排).
好耐之前算係la.
但以家嚟講同Deadpool一樣,  只係個僱傭兵,

雖然係有案底, 但就係佢訓練出US ...
Duraxyll 發表於 12-2-2011 09:35 AM

但技能黎講佢算唔算勁過deadpool~~~識模仿人~~~~:58:
但技能黎講佢算唔算勁過deadpool~~~識模仿人~~~~
黑色三連敗 發表於 11-2-2011 08:53 PM

唔係.
Deadpool (同間接性Agent X) 係Taskmster 模仿不能嘅例外人物.

因為Deadpool動作同思想太凌亂, Taskmaster看不穿.
唔係.
Deadpool (同間接性Agent X) 係Taskmster 模仿不能嘅例外人物.

因為Deadpool動作同思想太 ...
Duraxyll 發表於 12-2-2011 10:32 AM

oic~~~謝謝 :shy:

您買唔買呢隻game~~~:D
oic~~~謝謝

您買唔買呢隻game~~~
黑色三連敗 發表於 11-2-2011 10:46 PM

訂咗.  小弟整係得360.

本來我15號屋企要清潔通風系統放一日假........以為之後可以出去攞隻game 閉關練功.

點知臨天光賴尿, 玩玩吓Halo Reach...... Red Ring :no:

啱啱琴日先寄去整........仲要等2-3 個禮拜......  :sad:

本來我15號屋企要清潔通風系統放一日假........以為之後可以出去&#25886 ...
Duraxyll 發表於 12-2-2011 01:26 PM

既出部新機末得law …:36:

本來我15號屋企要清潔通風系統放一日假........以為之後可以出去&#25886 ...
Duraxyll 發表於 12-2-2011 01:26 PM

我地都係360諗住add埋您~~~~點解會咁~~~:no:
既出部新機末得law …
Vince 發表於 12-2-2011 01:44 PM

good idea!!!~~~:71:
good idea!!!~~~
黑色三連敗 發表於 12-2-2011 02:18 PM

如果我唔係已經有2部…我都想換機:38:
如果我唔係已經有2部…我都想換機
Vince 發表於 12-2-2011 02:37 PM

您隻衰野~~~晒命~~~:no: :angry:
您隻衰野~~~晒命~~~
黑色三連敗 發表於 12-2-2011 02:42 PM

no la… 最舊果部係 第一代 20gb (3紅之後換既反新機)仲已經比我玩到殘晒,usb位爛左,同個dvd位成日唔識彈出黎。新d果部黑機其實只係2手機。:35:
no la… 最舊果部係 第一代 20gb (3紅之後換既反新機)仲已經比我玩到殘晒,usb位爛左,同個dvd位成日 ...
Vince 發表於 12-2-2011 03:05 PM

您仲keep住舊個部~~~:Q 送左俾人啦~~~:p

買新機都唔貴~~~不過好似得4g :( 仲有5日就出啦~~~:shiny:
您仲keep住舊個部~~~ 送左俾人啦~~~

買新機都唔貴~~~不過好似得4g  仲有5日就出啦~~~
黑色三連敗 發表於 12-2-2011 03:12 PM

Keep 住可以當後備機, 又或者可以放出聽再加部kinnect做運動。
新機其實有個 package 係 260gb + kinnect 賣3xxx 計起黎最低的。
Keep 住可以當後備機, 又或者可以放出聽再加部kinnect做運動。
新機其實有個 package 係 260gb + kinnec ...
Vince 發表於 12-2-2011 03:44 PM

但您部後備好似隨時入icu~~~:( 買新機好似好d~~~:58: 3xxx~~~可以買部n3ds~~~:34:
但您部後備好似隨時入icu~~~ 買新機好似好d~~~ 3xxx~~~可以買部n3ds~~~
黑色三連敗 發表於 12-2-2011 03:56 PM

如果同 n3ds 比, 我要部 360 好 d law ... 用左 iphone 之後, 係街都真係好小打機 ... psp 同 nds 都好耐冇開過 la ... :(