Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

vs系列之前都出過大boss, 其實識得點打之後就會易打.   vs系列最難打果個boss, 我覺得係marvel s ...
getterwing2 發表於 8-2-2011 10:18 AM

之前咪有個video又係見出晒超必都打唔嬴~~~~呢隻銀河王 :( 我 覺得都幾難打~~~:69:

機械豪鬼~~~可能係隱藏boss~~~:44:
之前咪有個video又係見出晒超必都打唔嬴~~~~呢隻銀河王  我 覺得都幾難打~~~

ko銀河王 秘技:

住塊面!  :71: :71: :71: :71: :71::71: :71: :71:
ko銀河王 秘技:

幪住塊面!
getterwing2 發表於 8-2-2011 11:39 AM

:66:

原來下星期就出啦~~~:30:
Marvel vs Capcom 3 Tutorial Basics & Air combos

http://www.youtube.com/watch?v=HTWlLlHbvXI
Marvel vs Capcom 3 Tutorial Basics & Air combos
getterwing2 發表於 9-2-2011 08:26 AM

其實我都估用重拳打上天~~~不過ssf我都連唔到combo~~~呢隻都差不多~~~:56:
其實我都估用重拳打上天~~~不過ssf我都連唔到combo~~~呢隻都差不多~~~
黑色三連敗 發表於 9-2-2011 08:47

呢隻速度快, 但joystick 動作易d, 你見果d拳腳都係一個鍵搞掂, 波動拳就同時一樣, 如果照mvc2的系統, 超必就係波動拳+兩個掣, 唔駛chok兩次1/4圓
呢隻速度快, 但joystick 動作易d, 你見果d拳腳都係一個鍵搞掂, 波動拳就同時一樣, 如果照mvc2的系 ...
getterwing2 發表於 9-2-2011 12:24 PM

拳腳1個制~~~太耐冇玩唔記得~~~以為好似KOF有LP,HP,LK同HK~~~:26: 不過assist都冇變~~~:43: 我d手腳咁慢都好難打~~~:(
拳腳1個制~~~太耐冇玩唔記得~~~以為好似KOF有LP,HP,LK同HK~~~ 不過assist都冇變~~~ 我d手腳咁慢 ...
黑色三連敗 發表於 9-2-2011 12:28

no, 我按按一個掣就出一拳或者一腳.

但mvc3好似唔係分拳腳, 係分輕中重.
no, 我按按一個掣就出一拳或者一腳.

但mvc3好似唔係分拳腳, 係分輕中重.
getterwing2 發表於 9-2-2011 02:11 PM

咁奇怪~~~~:( 有冇試玩dl~~~:p
咁奇怪~~~~ 有冇試玩dl~~~
黑色三連敗 發表於 9-2-2011 14:27

話明唔出試玩.

但你可以download arcade 版marvel vs capcom 2, 唔俾錢都可以自己單機雙打, 你可以自己試下combo.

不過mvc2少少唔同, 係分輕拳, 輕腳, 重拳, 重腳, 其餘兩個係partner掣.
話明唔出試玩.

但你可以download arcade 版marvel vs capcom 2, 唔俾錢都可以自己單機雙打, 你可以自 ...
getterwing2 發表於 9-2-2011 03:18 PM

c記真係衰~~~:*
c記真係衰~~~
黑色三連敗 發表於 9-2-2011 03:20 PM

你買普通版定特別版?
我應該買普通
我應該買普通
getterwing2 發表於 9-2-2011 07:59 PM
知唔知普通版有冇DL CODE送?
話明唔出試玩.

但你可以download arcade 版marvel vs capcom 2, 唔俾錢都可以自己單機雙打, 你可以自 ...
getterwing2 發表於 9-2-2011 03:18 PM

我都話有lp,hp,lk,hk~~~好彩冇記錯~~~雖然好耐無玩 :34: mvc3取消拳腳制~~~:?