Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

如果同 n3ds 比, 我要部 360 好 d law ... 用左 iphone 之後, 係街都真係好小打機 ... psp 同 nds 都好耐 ...
Vince 發表於 12-2-2011 04:33 PM

果然n3ds同ngp未來對手係手提電話~~~:66:

問左 GAME舖, 行版冇特典版, 但首批貨會送2個人物的dlc code.  官價$318.
2月15或16日會到貨.

話咁快已經有輕腳起始的一招死combo

http://www.youtube.com/watch?v=y ... ure=player_embedded

睇個樣係未打完已經KO左
問左 GAME舖, 行版冇特典版, 但首批貨會送2個人物的dlc code.  官價$318.

話咁快 ...
getterwing2 發表於 12-2-2011 07:13 PM

咁快~~~即明日有~~~:Q

睇唔到條link~~~您果晚又咁快走~~~:help:
咁快~~~即明日有~~~

睇唔到條link~~~您果晚又咁快走~~~
黑色三連敗 發表於 14-2-2011 08:38

見兩個好耐冇打鐵拳  o既對手online ar ma
見兩個好耐冇打鐵拳  o既對手online ar ma
getterwing2 發表於 14-2-2011 09:41 AM

唔怪得啦~~~不過您都唔係玩好耐~~~:58:

話咁快 ...
getterwing2 發表於 12-2-2011 07:13 PM

正~普通版都有dlc code
正~普通版都有dlc code
瘦雞 發表於 14-2-2011 01:07 PM

之前普通版好似唔駛咁貴~~~:(
之前普通版好似唔駛咁貴~~~
黑色三連敗 發表於 14-2-2011 01:35 PM

見意價差唔多 la .… 正常黎遘,街價應該2尾 la
回復 107# getterwing2
Wing兄,可以 repost 條片嗎?
見意價差唔多 la .… 正常黎遘,街價應該2尾 la
Vince 發表於 14-2-2011 02:46 PM

仲以為同ssf果價差唔多~~~:80:
cm

thor

貓女

ryu

Chris

聽講話上集四大強角之中的Storm同Magneto今次仍然係屈 ...
getterwing2 發表於 14-2-2011 03:03 PM

閒閒地都4-50hits~~~貓女仲去到60hits~~~對住d高手唔駛玩 :70:下面d input睇到眼都花埋~~~~:30:
係ar, 只要儲到氣, 一招已經打死你一隻.   冇氣都一招打你半條命.
其實呢隻game ..用手制玩會好D:58:
其實呢隻game ..用手制玩會好D
滴滴仔 發表於 14-2-2011 16:01

呢隻game用joypad 應該冇大問題, 不過我覺得始終用 joystick 好d....