Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

no la... HK$5xx日版果set好似係咩都無的陽春版, 連jill同八爪魚的DLC code都冇, 即係要另外俾錢 ...
getterwing2 發表於 17-2-2011 09:22 AM

d人唔係咁癲呀~~~:@ 等多日都唔等 ~~~ :(
有白老鼠話隻game有4個隱藏人, 第一個係[  豪鬼 ]
有白老鼠話隻game有4個隱藏人, 第一個係[  豪鬼 ]
getterwing2 發表於 17-2-2011 09:37 AM

我睇gn話有4件~~~包括tXXXXX, marvel隻大機械人s...(唔記得點串),仲有1隻唔記得左~~~:( 好似2000分有1隻,4000分有第2隻~~~
我睇gn話有4件~~~包括xxxxxx...(唔記得點串),仲有1隻唔記得左~~~ 好似2000 ...
黑色三連敗 發表於 17-2-2011 10:00

不如你 edit 下個post, 刪左d 人物名, 免得令人冇驚喜.  (雖然呢隻都唔會有幾驚喜)
今晚出MK look look 先 :64:
我仲要等幾個禮拜, 得物無所用T_T...
....但起碼部X Box 到咗Repair Center.

紙皮外盒.  

鐵盒嘅插圖.  起碼好過普通版嘅封面la.  連盒內都有靚靚圖畫.

小漫畫及圖畫集.
書本後面印有一個月online comic subscription 同DLC Jill+ Shuma Gorath code.

Gamestop 送嘅精美貼紙.  後面有出招表

希望幾個禮拜可以見會各露英雄, 切磋切磋
我都見ign有拆盒video.

幾錢?
我都見ign有拆盒video.

幾錢?
getterwing2 發表於 16-2-2011 10:45 PM

Collector's Edition = &)美金
Normal = ^)美金
....但起碼部X Box 到咗Repair Center.

紙皮外盒.  

...
Duraxyll 發表於 17-2-2011 11:32 AM

個packaging 好正:$

如果行貨 spec ver. 唔過4.5fish 我可能買:$
個packaging 好正

如果行貨 spec ver. 唔過4.5fish 我可能買
滴滴仔 發表於 17-2-2011 11:59

亞版冇特別版
亞版冇特別版
getterwing2 發表於 17-2-2011 11:59 AM

:unhappy: .......咁買正常算la
不如你 edit 下個post, 刪左d 人物名, 免得令人冇驚喜.  (雖然呢隻都唔會有幾驚喜)
getterwing2 發表於 17-2-2011 10:05 AM

EDIT左啦~~~thx :71:
今晚出MK look look 先
滴滴仔 發表於 17-2-2011 10:30 AM

咁快~~~我都想今日去 :handshake:

紙皮外盒.  

...
Duraxyll 發表於 17-2-2011 11:32 AM

等埋您~~~:DD

好靚呀本漫畫書仔~~~:shiny:
亞版冇特別版
getterwing2 發表於 17-2-2011 11:59 AM

唔係掛~~~失望 :die: