Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

唔係掛~~~失望
黑色三連敗 發表於 17-2-2011 12:15

可能因為行版冇特別版, 普通版先至送dlc

其實都正常, 香港睇鬼佬漫畫的市場細, (睇信和漫畫舖的下場就知), 我係代理都唔搞特別版.

多數香港人係由game,  movie認識marvel 人物的.
會唔會因為 亞洲IP 用唔到 marvel.com 果 d 野呢 ... 所以 cut 左特別版
會唔會因為 亞洲IP 用唔到 marvel.com 果 d 野呢 ... 所以 cut 左特別版
Vince 發表於 17-2-2011 12:55

我都唔知... 照計 marvel 果個online 漫畫應該係pc度睇ga woo
game 已入手 $328 @188
頭先 lunch ... 見到 ... 不過盒面 冇寫 有 code 送 wor ...
有冇大大 知 係唔係一定有 code ???
我都唔知... 照計 marvel 果個online 漫畫應該係pc度睇ga woo
getterwing2 發表於 17-2-2011 01:24 PM

我印象中 marvel 既 online 漫畫 要係 i乜 到睇 (ipad/iphone/ipod) ...
而 itune acc 都有分 地區 ... 好多野 香港 acc 都冇 ga ...
可唔可以係 pc 睇 ... 我又真係 唔知 wor
究竟有冇code? 我之前問舖頭話有, 依家有人話冇???
究竟有冇code? 我之前問舖頭話有, 依家有人話冇???
getterwing2 發表於 17-2-2011 03:27 PM

最怕好似之前咁 ... 有 d 有, 有 d 冇 ... 如果有code ... 個盒一定有 label
買左了....320...

狂操中...
買左了....320...

狂操中...
改咩名好? 發表於 17-2-2011 05:44 PM

有冇 code ??
可能因為行版冇特別版, 普通版先至送dlc

其實都正常, 香港睇鬼佬漫畫的市場細, (睇信和漫畫舖的下 ...
getterwing2 發表於 17-2-2011 12:44 PM

剛買~~~冇code~~~:die:
有冇 code ??
Vince 發表於 17-2-2011 05:48 PM

冇呀~~~您買再問下~~~:no:

打啦~~~:*
剛買~~~冇code~~~
黑色三連敗 發表於 17-2-2011 05:56 PM

咁快 :50:...你where 買? MK ?
冇呀~~~您買再問下~~~

打啦~~~
黑色三連敗 發表於 17-2-2011 05:57 PM

XDD ..今晚接老婆.....我可能要11:00 :79:
咁快 ...你where 買? MK ?
滴滴仔 發表於 17-2-2011 05:57 PM

早放 :(

信和樓下~~~d training好難~~~~d commend水蛇春咁長~~~~昇左上去打唔到 :no: