Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Robot魂 V2 Gundam澳門report

上色極差既product, 不過..........

造型好gundam fix feel, 中正我口味!

仲要超高可動(除左關節有d樣衰)! 唔理啦! 入左佢再執執個look扮Fix! 上水貼加補色用足一日....

有齊V2, assault同buster mode! 笨大良心發現????

今次既透明件好通透, 比X1有進步!

尤其係對光の翼! 好得我心!

連支槍都可以換裝!

Buster mode, 咁大個背包都唔怕跌!

係assault mode個"細佬"位有小小頂往!

個背包可動不突止, 仲可加光の翼!

起初仲擔心AB mode會企唔到, 點知完全無呢個問題!

連可動性亦影響不大! 勁!

支Mega-beam rifle有兩支槍管選擇!

劇中超大威力既Cannon shield!

如果大家有時間及心機搞搞佢(打磨, 補色, 滲線及上水貼),  絕對係一件好product, 連parts都唔怕鬆, 好小笨大出品有咁好design!
請問E隻野幾錢
執一執真係正好多 :71:

不過D水貼位置有改善空間呀
有D位可以唔駛貼得咁密
回復 1# hathaway

一件成品仲要如大大所講要
比時間及心機搞搞佢(打磨, 補色, 滲線及上水貼)

我覺得呢件product 都係麻麻地
唔可以算 '好'

個人意見only, 唔係搵交嗌
thanks
請問E隻野幾錢
sai 發表於 24-3-2010 04:26 PM

under 三魚
回復 4# davidki99
佢係一件好玩具, 可惜唔係一件好product....