Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 千值練 RIOBOT 超級機械人大戰OG 大贊卡

熱狗OO 發表於 28-7-2023 09:53 PM
哇, 梗係CCS好過千值喇下哇

始終CCS既造型同比例唔太啱口味。
CPY_2001 發表於 28-7-2023 07:37 PM
似乎千值有意欲打做一張og 全家福,咁有排佢出了

如果真係的話, 真係會乖乖俾錢 ... OG成品宜家真係無咩廠會keep住出 ...
mchwong2 發表於 28-7-2023 10:50 PM
始終CCS既造型同比例唔太啱口味。

千值練版亦通常太貴, 2千內有燈絕對唔洗旨意  
咁到底仲會唔會有鐵機系列大贊卡??
為了讓千值練繼續出,我決定入一只支持下,希望佢長出長有,有排出。等待後續心水機體!
出可變馬的龍卷,才一對買。
會支持入大贊卡. 希望以後會有我最想要嘅三變Grungust.

呢隻大贊卡睇落都srx 咁上下高大,龍卷加埋真係唔知有幾大,佢敢出我都未必敢買
mkmlo 發表於 29-7-2023 06:57 PM
為了讓千值練繼續出,我決定入一只支持下,希望佢長出長有,有排出。等待後續心水機體! ...

一定要用錢支持,
我希望槍神、古鐵、奪魂者、大雷鳳、龍虎王、虎龍王、修葛拜因、古蘭森、魔裝機神這些都來!
lydiamomo0903 發表於 30-7-2023 12:06 AM
一定要用錢支持,
我希望槍神、古鐵、奪魂者、大雷鳳、龍虎王、虎龍王、修葛拜因、古蘭森、魔裝 ...

志同道合者也。。。
我都想用錢支持,不過如果有去現場睇過灰模嘅師兄都會知道,呢隻有樣嘢好兩難,就係size好大。。。有點太大。。。
ToyKnife 發表於 30-7-2023 07:26 PM
我都想用錢支持,不過如果有去現場睇過灰模嘅師兄都會知道,呢隻有樣嘢好兩難,就係size好大。。。有點太大 ...

就咁睇佢同雙界皇帝差唔多高,應該都係25cm左右,仲未高過SRX
CPY_2001 發表於 29-7-2023 11:10 PM
呢隻大贊卡睇落都srx 咁上下高大,龍卷加埋真係唔知有幾大,佢敢出我都未必敢買 ...

看图身高同雙界帝皇,那就是25cm。那比srx合体矮,srx号称31cm。
外型先決實正用料的話真係CCS真係冇得輸
但係可變合體應該千值比較強
又會比smp 睇住黎#打