Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

鐵甲萬能俠 zero 限定版 香港將會有售 ...

有無大佬可以話我知, 有無郎基奴斯之槍 跟埋? XDXDXD
ddericli 發表於 13-4-2024 10:37 PM
有無大佬可以話我知, 有無郎基奴斯之槍 跟埋? XDXDXD

係咁多.....

唔該哂 , 我都係忍哠到訂左XDXDDXD
ddericli 發表於 16-4-2024 04:09 PM
唔該哂 , 我都係忍哠到訂左XDXDDXD

由冇諗過訂到忍唔住訂咗, 越睇越想佢快啲出, 好耐冇咁期待既感覺
mj23 發表於 17-4-2024 01:37 AM
由冇諗過訂到忍唔住訂咗, 越睇越想佢快啲出, 好耐冇咁期待既感覺

已經響淘寶 買左兩把 槍返嚟  影靚相 WAHAHAHAHHAHAHAA
ddericli 發表於 17-4-2024 01:49 AM
已經響淘寶 買左兩把 槍返嚟  影靚相 WAHAHAHAHHAHAHAA

有冇個樣/ link睇吓?

thx  發表於 17-4-2024 03:45 PM
發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
Vince 發表於 13-4-2024 03:02 PM
鐵甲萬能俠 zero 限定版 香港將會有售 ...

同原色版除咗顏色上有無咩唔同?
mchwong2 發表於 26-4-2024 03:23 PM
同原色版除咗顏色上有無咩唔同?

之前(帶x套)做個開箱片可以睇下,基本上顏色轉咗同燈光啲,其他一樣~
蕉人 display 左只真三一出來, 果只紅色好深下, 帶點金屬感, 配返 OVA 果種 dark feeling ... 唔錯
發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
請問鐵甲萬能俠 zero 限定版 係咪除精品會場外, 香港無其他地方有得賣?