Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

冇燈玩睇落又唔係好有驚喜,而且已有mb3隻又出得唔差,哩隻又skip,等之後既重裝超獸同骷髏萬能俠
Hawk 發表於 2-4-2024 12:27 PM
冇燈玩睇落又唔係好有驚喜,而且已有mb3隻又出得唔差,哩隻又skip,等之後既重裝超獸同骷髏萬能俠 ...

我都係等超獸同skl.
我都係等超獸同SKL
我都係等超獸同SKL x 4
話說,其實呢隻最終號機都靚,不過我已有好多年前那隻BANDAI 超合金Super Evangelion。當年電擊Hobby出咗個電擊限定武器塔,所有武器可裝上架。齋擺都好有氣勢。

CCS呢次無安置武器用stand,佢又仍然用佢個極難用嘅地台,得對光翼有超越。
Vince 發表於 2-4-2024 11:22 AM
Ccstoys EVA 最終號機 發布

新世紀福音戰士 外傳小說《EVA ANIMA》登場機體「EVA最終號機」,見參! 合金 ...

係靚, 明抄MB, 都無所謂, 性價比亦超過MB, 大隻嘛

但有MB之下唔重覆買囉, 雖然佢話自己唔係初號機;

E? MB無出爸爸機, 呢個版本出爸爸機應該得喎, 我都幾肯定BANDAI唔會出爸爸機的MB的了....
Ccstoys出的的性價比鐵定比mb好,大,重,又比較便宜。就等ccstoys出。還好mb還沒有買。
ToyKnife 發表於 2-4-2024 02:41 PM
我都係等超獸同SKL x 4

我反而想等佢會出魔神皇帝...(無理由有大魔神個模咁多件可以翻用佢唔利用假?!)
追風 發表於 2-4-2024 03:25 PM
Ccstoys出的的性價比鐵定比mb好,大,重,又比較便宜。就等ccstoys出。還好mb還沒有買。 ...

的確冇買MB的話便直接買呢隻吧。
可能因為本身Anima就係機械感重嘅風格,呢隻最終號機同MB Eva真係好似,唔知算唔算好彩,之前嘅Eva三部主角機都揀咗threezero嘅版本,所以買呢隻就唔算撞車,如果一開始買咗MB嘅話,鑒於相似度比較高,就未必會買佢了
熱狗OO 發表於 2-4-2024 07:02 PM
的確冇買MB的話便直接買呢隻吧。

我就係有MB金屬色個隻,所以skip呢隻。

CCSTOYS鐵魄 新世紀福音戰士 EVA初號機 最終號機 合金成品

CCS EVAFM 00 基本可動紹介ビデオ20240114

https://youtu.be/m9tpqlMwiJc?si=6riQpRjYtZdoXDoB

D 裝甲連動位整得好正

師兄你咁樣放毒.....