Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

ToyKnife 發表於 4-3-2024 11:56 AM
可能諗多咗,不過任何嘢都要有人kick off嘅。啱嘅就支持,唔啱就堅決反對,Bandai嘅超合金魂同MB我都停咗 ...

希望係一定要有我絕對同意,但在商言商嚟講,佢新頭改靚色新武器,反而特價賣真係高招,應該好多人邊鬧邊俾錢,但又會有邊間廠會跟佢咁做吖? 前面ching話齋,不如都出番隻天元新特價版先啦。

笨大同千值你已經睇到佢點處理哩類改色再版產品,俾人鬧到pk都係會照出,但一樣有人會買。可能有人話影響以後新產品推出,但點知佢係咪一定會出改色或改良版先? 新產品如果一出已經一砌正常,你又係咪忍到唔買先? 所以我都係覺得早買早享受,玩完擺完佢跌唔跌價都唔理喇,鬧既人可能佢跟本連盒都未開已經出新版啩……
Hawk 發表於 4-3-2024 01:37 PM
如果我有初版,笨大同老千果啲改色再版,我跟本唔會再買,亦無需鬧因為對從未買過既人其實係好事嚟。

要 ...

呢樣好同意。笨大同老千果啲改色再版,我跟本唔會再買 x 2。而千記嘅問題係佢好多時出「修正版」,第一版根本係搵客做QC。

今次CCS我唔知有咩好鬧,佢第一版除咗大脾燈唔夠光又或者有些人覺得隻色膠,其實無其他問題。今次已經係兩年後,改色、改頭雕、新翼、新武器,新光效,定價係第一版6折,點能夠同笨大、老千等同日而語呢。
佢改靚左而且有新件,仲要平一半,邊有人做到。
本身嗰隻咁Q肉酸

師兄講邊隻?
fallout8 發表於 4-3-2024 11:39 AM
我覺得我哋把尺應該要一致,既然鬧得笨大同老千,今次Ccs咁快出改良版都應該要鬧,佢咁玩法以後d人點敢入初 ...

呢個都啱,如果佢喺隔唔太耐就出隻銀白色 cybaster 我諗我都會鬧爆
E.T. 發表於 5-3-2024 02:45 PM
呢個都啱,如果佢喺隔唔太耐就出隻銀白色 cybaster 我諗我都會鬧爆

銀白色 cybaster留返普通版(不是現在的憑依版)出就得啦!
E.T. 發表於 5-3-2024 02:45 PM

3個零宇宙騎士先燥,佢腳尖改左設計我買之前都知,頂佢佢真係隔左無耐就改返腳趾尖設計再出貨,真心爆粗band友上身
wiswis 發表於 5-3-2024 03:06 PM
銀白色 cybaster留返普通版(不是現在的憑依版)出就得啦!

就算出左白色都唔買,ccst d盒太大,不過出新古蘭修既話盒又大DD又無妨既
hong1971 發表於 5-3-2024 11:30 AM
師兄講邊隻?

真三一,面相呆滯,關節位突兀,配色麻麻。
改版見到係有針對性改善既。
一直留意緊千練新版真三一, 但見到CC改良版個價都嚇一嚇, 最後都訂左...期待中.
個個都訂搞到我都有點痕癢添....
wiswis 發表於 29-2-2024 06:03 PM
講真CCSTOYS駛鬼訂,次次都貨多到水浸,間廠產能過剩,依隻隨時下調至8XX都唔奇 ...

等 499
熱狗OO 發表於 7-3-2024 04:15 PM
個個都訂搞到我都有點痕癢添....

等現,應該唔駛定,有舊,唔急玩呢隻。
我冇舊版,見呢個價忍唔到訂咗