Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

啲燈係唔係好快變暗,啲電去得好快?
chihochan98 發表於 10-3-2024 06:04 PM
啲燈係唔係好快變暗,啲電去得好快?

係,電好細粒
老實人 發表於 5-3-2024 03:44 PM
就算出左白色都唔買,ccst d盒太大,不過出新古蘭修既話盒又大DD又無妨既

咁即係盒大唔係問題啦, 同埋冇地方放盒咪丟囉, 玩玩具又唔係玩盒, 雖然我都有存盒
th0220 發表於 13-3-2024 08:42 AM
咁即係盒大唔係問題啦, 同埋冇地方放盒咪丟囉, 玩玩具又唔係玩盒, 雖然我都有存盒 ...

我曾經都丟過盒,散件用密實袋裝好。但到你要搬屋時會後悔,入盒會安全好多而且易搵D。At the end 都係要迷你倉。
我玩玩具習慣是留盒,因為有盒除咗可以保護啲玩具及零件之外,放返入盒裏面係冇咁容易唔見零件,同整齊好多
再版

竟然CCSTOYS咁聽FANS講, 我講大聲D, 唔該出隻較淺色的非精靈憑依VER呀! 我敢說大部份人只識及較喜歡非精憑版!
少咁對手的燈及藍色水晶透明件應可以平至999如真三一般吧?
熱狗OO 發表於 20-3-2024 03:14 PM
竟然CCSTOYS咁聽FANS講, 我講大聲D, 唔該出隻較淺色的非精靈憑依VER呀! 我敢說大部份人只識及較喜歡非精憑 ...

如果佢真係照你講咁出,我相信,以後無人買佢第一版既玩具。
可以舊版換新版既話,我買舊就無所謂
馬仔 發表於 21-3-2024 09:21 AM
如果佢真係照你講咁出,我相信,以後無人買佢第一版既玩具。

又唔會, 有幾多隻可以咁玩?

不過GUNBUSTER出隻999無披風及閃電特效版都OK喎
剛剛網上有張圖係ccstoys黑三一,唔通真係再出?定惡攪?
馬仔 發表於 26-3-2024 03:05 PM
剛剛網上有張圖係ccstoys黑三一,唔通真係再出?定惡攪?

單料好似流流地 wor ...
Vince 發表於 26-3-2024 05:52 PM
單料好似流流地 wor ...

所以我都唔夠疆咁大聲講,細細聲講左先……….
馬仔 發表於 26-3-2024 08:28 PM
所以我都唔夠疆咁大聲講,細細聲講左先……….

就到四月一日
Ccstoys EVA 最終號機 發布

新世紀福音戰士 外傳小說《EVA ANIMA》登場機體「EVA最終號機」,見參! 合金骨架,塗裝完成品-CCS「鐵魄」技術力結晶最新傑作,融入肌肉與韌帶結構開發理念的最終EVANGELION! 產品將於2024年夏季發售,建議零售價1,580元。