Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

allenwalker 發表於 29-2-2024 02:37 PM
Toyer City都開咗訂,一樣係990,睇嚟個價係啱嘅
今次唔知算唔算係聽玩家意見,舊版比人講過最多嘅係
1. 面 ...

你呢隻巨翼係副廠出品!?
bigbigfriend 發表於 29-2-2024 02:28 PM
日本仔就會同你算到盡!
今次完全改曬初版啲缺點,連頭雕都新規,加上唔駛1K,真係冇理由唔入。
現在最大 ...

下.... 有燈? R U SURE?

咁上次果隻1600, 依家一千都唔洗, 咁之前D買家點呀? ....

我覺得係CUT左燈而綠色用反光物料吧? 不然佢過幾年出隻499物PK?
Vince 發表於 29-2-2024 12:04 PM
ccstoys 真三一萬能俠 Stars Slasher VER. 發布

好老實翼同斧頭擺明抄MB版喎....呢個就唔理喇

有兩對翼? 一大一細? 咁物好抵?

係囉, "全新蓋塔線發光效果" 即係指有燈? 定係只反光物料呢? 講真無燈就合理D, 一千唔洗咁大隻有燈的話之前D買家應該爆粗的了, 唔講身型比例合不合口味, 呢隻色仲靚咁多
一千無燈其實都好抵

我初版即買又唔覺要爆粗喎,從來都係早買早享受,況且都2年啦,轉下色再吸下新客有乜問題? 咁計較真係唔好學人玩……你望下千值練,望下笨大咩玩法? 重要加價添喎!

無計, 性趣多, 唔抵或愛不夠就唔買  發表於 29-2-2024 03:46 PM
呢個價真係嚇親, 我有入初辦, 呢只真係1516...

熱狗OO 發表於 29-2-2024 03:05 PM
好老實翼同斧頭擺明抄MB版喎....呢個就唔理喇

MB 真31就掉左佢啦, 垃L圾
nela 發表於 29-2-2024 03:29 PM
MB 真31就掉左佢啦, 垃L圾

999入的我就覺得OK既
有入初版的我表示:一千唔使一定入多一隻。新版Display,舊版留起魔翼同烈光彈,本體送俾朋友 / 小朋友道佢入坑
熱狗OO 發表於 29-2-2024 03:00 PM

咁上次果隻1600, 依家一千都唔洗, 咁之前D買家點呀? ....

1600蚊又唔係今日俾,有樣嘢叫 Time Value,佢呢兩年Display有展示佢嘅價值。完成任務啦。

講真CCSTOYS駛鬼訂,次次都貨多到水浸,間廠產能過剩,依隻隨時下調至8XX都唔奇
熱狗OO 發表於 29-2-2024 03:00 PM

區區一千幾百怕咩?你有中產傲骨去頂住~
wiswis 發表於 29-2-2024 09:25 PM
區區一千幾百怕咩?你有中產傲骨去頂住~

既然你講得咁驕陽, 見實物時考慮下...
wiswis 發表於 29-2-2024 06:03 PM
講真CCSTOYS駛鬼訂,次次都貨多到水浸,間廠產能過剩,依隻隨時下調至8XX都唔奇 ...

黑三一咯,呢隻仲炒緊
加左d MB直三一既優点再改動一下賣一仟樓下~抵玩
不過就對d舊版買家有d唔厚度
Diu, 當初第一隻用呢隻色就完美,而家又............