Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

ToyKnife 發表於 19-7-2022 12:16 AM
Hahahaahhaaaa 理據呢?沒理據支持,那就只是謾罵囉,路人皆見。每個人都說快,就你一個用自我中心邏輯說 ...

同一個智力低下既人溝通真困難,無錯,係話緊你,我一路都話我未收到貨,我個人話佢慢有咩問題,你喜歡嘈我一定奉陪,反正我大把時間,繼續吹。
我隻三一都未到貨,不過出貨慢唔緊要,至緊要KEEP到個質量
期待CCS出合體合金~GunBuster
斷空我呢個版本真係好醜樣....正正經經出返正常版我會埋單~
馬仔 發表於 15-7-2022 07:56 PM
呢間野我印像中,上次隻真三一超快出貨。

訂到第一水既就係,但貨量少,我第二水上星期先收到貨...
loikaleong 發表於 16-7-2022 05:15 AM
我隻真三一等左半年有多都未派到貨,鐵魄好以7年以黎先出過三款,即係你買過三隻,所以呢間廠真係可以慢慢 ...

佢7年唔止出三款架,2020年出紅蓮之前,間廠係另一個名,出過老反,出過原創野,出過大陸拉臣野
所以計返淨係你知果三款,其實只係兩三年內發生既事。
隻究極斷空我係機戰30揾大張正己重新設計既機體,其實佢有冇得合體變形?
如果講真三一, 公佈時間係 11/2021 咁上下, 第1批小量既 1月派. 第2批既5月出 (聽聞運輸問題extend 到6月). 我直接大陸攞貨都1個月 了

未有貨取應該問番你訂間 dealer. 可能其他原因唔落住. 唔一定關 CCToys 事
fallout8 發表於 19-7-2022 10:38 AM
隻究極斷空我係機戰30揾大張正己重新設計既機體,其實佢有冇得合體變形? ...

響隻game入面有無出過分體圖?

如果無,我相信可分體既機會係零。
Edmond22 發表於 19-7-2022 10:02 AM
佢7年唔止出三款架,2020年出紅蓮之前,間廠係另一個名,出過老反,出過原創野,出過大陸拉臣野
所以計返 ...

天元之前佢出咗隻大陸game機械人(有版權),再之前佢嘅前身其實就係Moshow(老翻廠),成名作係1/72 Strike。
bigbigfriend 發表於 19-7-2022 11:00 PM
天元之前佢出咗隻大陸game機械人(有版權),再之前佢嘅前身其實就係Moshow(老翻廠),成名作係1/72 Strike ...

CCSTOYS前身是Fansmade,Moshow現在轉做原創機體
usopp 發表於 20-7-2022 04:03 AM
CCSTOYS前身是Fansmade,Moshow現在轉做原創機體

哦,可能我攪錯了,記得Fansmade就是出00Q那間……
bigbigfriend 發表於 20-7-2022 08:50 AM
哦,可能我攪錯了,記得Fansmade就是出00Q那間……

Fan made既00Q我都有入手,都好高汁。
我見Moshow隻武田係Youtube都好高評價,Moshow隨時係另一隻黑馬跑出。
我有MOSHOW隻京寶梵, 非常高汁又重手
fallout8 發表於 19-7-2022 10:38 AM
隻究極斷空我係機戰30揾大張正己重新設計既機體,其實佢有冇得合體變形? ...

no,it is an armor on dancouga in srw 30