Toysdaily 玩具日報

BB三國傳 天翔龍 孔明Nu; 孟獲・祝融 展示@第48回静岡模型展 (p.10加圖)

睇唔係好清楚boxset版曹丕同單隻版隻色有咩分別

三國傳出埋g gundam,係差W五子未見影(反而奸角中有唔少w系列)

回覆 77# 的文章

有出wing0係靈帝
漫畫一出就香左......加埋出左2格:76:

頭像被屏蔽
:handshake: 好正啊,孟獲系G,祝融系美少女高達大愛啊!!!
除左三國之外好似仲有戰國既展品
唔通三國就咁結束??/
原帖由 jonesk 於 15-5-2009 01:40 AM 發表
有出wing0係靈帝
漫畫一出就香左......加埋出左2格:76:

這個我都知
但w系列仲有好多發展空間
仲可以出ova版同埋其他4子都未出場

話時話,仲有g高達4子,如果可以用孟獲手下方式出場都唔錯
曹哥有隻漆黑冥王馬(應該唔會單)....:50:
孔明隻鳥upgrade左之後左有關節(可動), 真係有誠意之作啦! :71:
個BOXSET係似買得過, 換左D件後另兩隻都睇得下.

戰完呢PART之後應該會去番孫權果邊啦卦... 連孟獲都出囉~

(笨呆呢個SERIES應該賺唔少, 越出越重本!:34: )
孔明隻鳳凰個頭, 咪就係紅雞個頭?
透明件可以合体成一個STAND!?:71:
鳳凰頭真係似紅雞...

硬係覺得孔明隻雀仔可以變把巨大羽扇.......
原帖由 aol 於 14-5-2009 10:20 PM 發表
睇真d, 原來孔明有埋腳架送
腳架, 劍氣, 劍玉, 龍眼, 呢4 parts都係透明綠
有埋腳架撐起成條龍, 呢隻都幾有heart, 諗得過

其實應該係得3parts, 因為佢個腳架跟本就係d劍氣黎...
原帖由 buyerbb 於 15-5-2009 01:56 AM 發表

何解同周瑜把劍一樣?和解了嗎?:53:
你有無睇清楚??邊忽同周瑜把劍一樣...
孔明同只鷹合體就直接從NEW升級為HI-NEW嗎?
大象塊面,好似系盟主高達喔:@