Toysdaily 玩具日報

查看: 37656|回復: 114

NDS機戰W 出左la!

機戰W官網始動
http://www.suparobo.jp/srw_lineup/srw_w/index.html

[ 本文章最後由 強襲 於 1-3-2007 10:59 AM 編輯 ]
正野
終於輪到NDS喇...:x:x:x

正!...期待!...必買!...:DD:DD:DD

小櫻上
my god~~~~~我要買NDS了 = ="

佢有宇宙騎士呀~!!!!!!!!!!  <===問題....佢係機械人來的嗎?__?

仲有好似佢無語音ga wow~~?!
MUST BUY!
手提機戰要有語音暫時只有psp先做到
:shiny::shiny::shiny:
正喎,有百獸王同宇宙騎士
但係.................我冇nds:unhappy::oh:
原文章由 基拉 於 28-12-2006 11:05 AM 發表
但係.................我冇nds:unhappy::oh:

buy nds la:!
must buy:shiny:
有NDS 都無用...呢隻GAME都無EVA OTZ
正!!!:^:^
:no:
好!!!!!
原文章由 基拉 於 28-12-2006 11:05 AM 發表

仲有gaogaigar final ...:sad:
sign ... nds ...PSP 咪好law...
原文章由 Lucifer 於 29-12-2006 09:50 PM 發表

仲有gaogaigar final ...:sad:
sign ... nds ...PSP 咪好law...

那位大大其實出響NDS有咩問題呢!
WHY一定要係PSP出呢!
(題外話:我見好多forum nds一出新game,o的psp機主都會講那句:[WHY唔出係PSP呢!].我又唔見O的NDS機主會禁講)
原文章由 強襲 於 29-12-2006 10:42 PM 發表

那位大大其實出響NDS有咩問題呢!
WHY一定要係PSP出呢!
(題外話:我見好多forum nds一出新game,o的psp機主都會講那句:.我又唔見O的NDS機主會禁講)

第一:我一直都冇講過話出響NDS有問題~~~
第&#12491;:我亦冇講過話一定要係PSP出~~~
第三:呢個只係有單一事物(結果)好simple 既反應,
eg1:PS出 FF , 好多人都會問點解唔係X box or etc 度出,係X box 度出咪好law~~~
eg2:有人中mark six , 好多人都話點解唔係我中,係我中咪好law~~~
只是簡單一個正常[&#25598;水吹]既反應,冇目的,冇意圖~~~