Toysdaily 玩具日報

NDS機戰W 出左la!

ボン太くん  was he killed 10
原文章由 基拉尼爾 於 18-4-2007 08:21 PM 發表
ボン太くん  was he killed 10

THX:)試試先

細心睇網址內容
萬能俠Z出現條件我可能Miss左呢點 :shy:

http://srww.suparobofan.com/srww/03156.htm

5 Round內用帝皇殺地獄大將軍

因為次次都用帝皇出最後一刀,但結果倉庫冇料到

[ 本文章最後由 williamhychan 於 18-4-2007 08:49 PM 編輯 ]
我想問下d友仔要到幾多lv先會有熱血.......我打到20話..去到2x lv都仲未有........叻d既有個鬥志.......比個會心一擊有鬼用咩...........
不過三一 ...帝王.....gaogaigar好勁wo.....3隻打前.....主角+wing削血.....玩晒.......宗介果部野又幾好用咁......micsounder13世不停唱歌+氣......+4部回復機夠玩~~
仲有有d機係咪要第一部之後先會加入ga?
原文章由 米蘭 於 19-4-2007 12:00 AM 發表
我想問下d友仔要到幾多lv先會有熱血.......我打到20話..去到2x lv都仲未有........叻d既有個鬥志.......比個會心一擊有鬼用咩...........
不過三一 ...帝王.....gaogaigar好勁wo.....3隻打前.....主角+wing削血. ...

實際LV幾開始有我都唔知
不過大部份都是精神指令4,開始有熱血

另外的確係有D作品:第二章先正式登場

例如:兩套Gundam Seed
seed 除左果ja外傳機想用....其他都無咩興趣.....好似無"天"呀嘛...
無左阿寶好似掙d野咁
原文章由 米蘭 於 19-4-2007 12:52 AM 發表
seed 除左果ja外傳機想用....其他都無咩興趣.....好似無"天"呀嘛...
無左阿寶好似掙d野咁

天去到好後期有得控制半關咁多~
仲有好幾過皇牌駕駛員
開膛手愛德, 米基爾等~
隻Goldy Marg仲慘,由於以Final做藍本,今次只做幾話工具角色:ice:

不過同機戰XO比,機戰W容易打很多:),起碼後段無咁多長期消耗戰:die:
原文章由 roger528 於 19-4-2007 06:27 PM 發表

天去到好後期有得控制半關咁多~
仲有好幾過皇牌駕駛員
開膛手愛德, 米基爾等~

天有得用半關咁多呀~~正wo~~

隻金槌仔做道具仲好啦.....咁多件佢最屎......仲要合體技的話都唔知要唔要出佢好....

有隻機係紅色....係條女用....得3招....第2招係分身攻擊.....果部野係咪原創機泥ga?最後用唔用到佢呀?
原文章由 米蘭 於 19-4-2007 09:19 PM 發表

天有得用半關咁多呀~~正wo~~

隻金槌仔做道具仲好啦.....咁多件佢最屎......仲要合體技的話都唔知要唔要出佢好....

有隻機係紅色....係條女用....得3招....第2招係分身攻擊.....果部野係咪原創機泥ga? ...

講下先:)

中段:主角機會和主戰艦合體成"巨大機械人", 暫時還可以分體

後段:巨大機械人再和紅色機合體成"最終型態", 以後不能分體
其實...有冇人可以俾個攻略既website 我呀.....:shiny: