Toysdaily 玩具日報

NDS機戰W 出左la!

出響邊部機度我都會買~:^
原文章由 強襲 於 29-12-2006 10:42 PM 發表

那位大大其實出響NDS有咩問題呢!
WHY一定要係PSP出呢!
(題外話:我見好多forum nds一出新game,o的psp機主都會講那句:.我又唔見O的NDS機主會禁講)

我都有兩部PSP 同NDSL既...但係好少GAME囉...
WHAT?? NO GODSIGMA:no::*
其實大家對冇左UC高達o的機戰有咩feel呢!
我自己就冇咩所謂la!
因為之前玩o的機戰UC o的劇情都玩到唔係好想玩!
好似機戰D,J o的劇情主線用帝皇同真三一主線,真係好正.
希望今次機戰W可以比我到個種FEEL!
原文章由 強襲 於 29-12-2006 10:42 PM 發表

那位大大其實出響NDS有咩問題呢!
WHY一定要係PSP出呢!
(題外話:我見好多forum nds一出新game,o的psp機主都會講那句:.我又唔見O的NDS機主會禁講)

小櫻覺得喱位朋友可能只有PSP...未買或者無打算買NDS...

不過...如果出NDS版...的確會係「默劇機戰」...如果出PSP版...有配音的確會亨奮啲...

不過...小櫻覺得...如果又好似出到MX咁...load碟load成世...就...寧願玩NDS版...

小櫻上
原文章由 強襲 於 30-12-2006 11:20 PM 發表
其實大家對冇左UC高達o的機戰有咩feel呢!
我自己就冇咩所謂la!
因為之前玩o的機戰UC o的劇情都玩到唔係好想玩!
好似機戰D,J o的劇情主線用帝皇同真三一主線,真係好正.
希望今次機戰W可以比我到個種FEEL!

小櫻都覺得減少UC系Gundam劇情(指由OYW至F91)係件好事...樹關已經玩得太多...尤其係ZG至CCS嘅劇情...

其實...MX已經無咗UC系劇情...只係保留UC系機體...第3次Alpha亦都以Seed劇情為主...UC系機體成為Alpha Number部隊嘅成員...

據說...SRWW會係繼承自SRWJ...期望會好好玩啦...

小櫻上
嘩...金剛戰神出現機戰中...就像夢想成真一樣感動
卡帶的爽快機戰才是元祖的風味:!
GREAT!!!!:):)
Wait for a long time!!!!
I must buy it!!!
Thanks for the news!!!
寄望下次有埋機甲艦隊 大欖球15~~
請問有冇大大知道ダトネイター。オーガン係咩新機呀?
GGG & GGG final.
I will buy it! :):)
原文章由 強襲 於 1-1-2007 10:23 AM 發表
請問有冇大大知道ダトネイター。オーガン係咩新機呀?

http://www.dvd.netyokocho.jp/animation/BIBA-9032/

好似都係宇宙騎士嚟過噃...
原文章由 小櫻 於 1-1-2007 02:57 PM 發表

http://www.dvd.netyokocho.jp/animation/BIBA-9032/

好似都係宇宙騎士嚟過噃...

我都上網找到,不過睇o黎唔係好似唔係宇宙騎士.(可能係得類型o的動畫)
巴哈有人介紹過套o野內容
我睇本 super robot 大鑑 2004 都無介紹到:no: