Toysdaily 玩具日報

NDS機戰W 出左la!

原文章由 強襲 於 29-1-2007 11:40 發表
又有新NEW.
機戰W同A,R,D,J,OG,OG2有連動.聴聞係有關金錢同強化道具.
好彩我gba o的機戰全部都有buy:)

Wow!!!
I also have A,R,D, OG,OG2
Lucky!!!
And, the pv is very good!
Thanks for sharing!
I must buy it, looking forward.
原來機戰個官網真係死左!:cool:

お客様各位
--------------------------------------------------------------------------------

スーパーロボット大戦公式WEBサイト[SRW]は、サーバ側での不具合により現在ご覧いただくことができない状況となっております。
現在、復旧に向けて作業しておりますので誠に恐れ入りますがしばらくお待ちください。この度は大変ご迷惑をお掛け致しまして、申し訳ございません。
株式会社バンプレスト

http://www.banpresto-game.com/srw_w
臨時ページはこちら

[ 本文章最後由 強襲 於 5-2-2007 05:25 PM 編輯 ]
原文章由 強襲 於 4-2-2007 22:08 發表
原來機戰個官網真係死左!:cool:

お客様各位
--------------------------------------------------------------------------------

スーパーロボӠ ...

How come!!:no::sad:
Thanks for the links.

News:
The web seems to be just fixed.

[ 本文章最後由 cybaster 於 6-2-2007 05:39 PM 編輯 ]
原文章由 強襲 於 6-2-2007 20:45 發表
又有新PV LA!(5 MIN VER)
http://www.tudou.com/programs/view.php?itemID=4269451

Thanks for the PV.
The SRWW looks really very good!!!
Hope can get it ASAP!!!
5 d 出啦......:handshake:
真係好正.....搞到我都諗緊入唔入nds......
不過話時話...gba同nds出咁多機戰......psp出得果一隻就真係幾無引...........我唔介意出場機體小.....我都幾鍾意佢d傳統地圖.......我諗以psp機能同umd既容量都無問題呀....
原文章由 米蘭 於 07/2/12 09:27 發表
真係好正.....搞到我都諗緊入唔入nds......
不過話時話...gba同nds出咁多機戰......psp出得果一隻就真係幾無引...........我唔介意出場機體小.....我都幾鍾意佢d傳統地圖.......我諗以psp機能同umd既容量都無問題 ...

我諗 笨大想 機戰年輕化 (吸納新一代去玩)... 所以在 gba 同 nds 出 (你唔發覺 d 同 w 都吸納大量近代機種 同放棄 uc 系列???)
原文章由 UncleGongGong 於 13-2-2007 08:08 AM 發表

我諗 笨大想 機戰年輕化 (吸納新一代去玩)... 所以在 gba 同 nds 出 (你唔發覺 d 同 w 都吸納大量近代機種 同放棄 uc 系列???)

呢個我都知....不過希望佢唔好忽略我地呢班打機有咁上下年資既人嘛..........
就係無uc所以我都係諗緊買唔買.....
原文章由 米蘭 於 07/2/13 12:03 發表

呢個我都知....不過希望佢唔好忽略我地呢班打機有咁上下年資既人嘛..........
就係無uc所以我都係諗緊買唔買.....

但係講真... 一有阿寶, 就有加美尤, 一有加美尤, 就有捷度, 一有捷度, 就有波蕾兩姊妹, "lung" 下 "lung" 下, 好多o既旦散都會出哂黎... 未必係好事... (除非阿寶一出場就渣 hi-nu, 馬沙就渣 nightingale, 小說 story 為骨幹)...

我反而有興趣想玩下由奸角做主角o既機戰... :)
中川翔子:):) ^^

原文章由 UncleGongGong 於 14-2-2007 04:27 AM 發表

但係講真... 一有阿寶, 就有加美尤, 一有加美尤, 就有捷度, 一有捷度, 就有波蕾兩姊妹, "lung" 下 "lung" 下, 好多o既旦散都會出哂黎... 未必係好事... (除非阿寶一出場就渣 hi-nu, 馬沙 ...

係就正,新挑戰:shiny:

兩個芒果然係方便好多,睇o的資料都多好多.
我最期待異端高達o的劇倩.
blade3個形態都有@@