Toysdaily 玩具日報

查看: 13838|回復: 27

[玩具報告] [劣圖慎入]Macross 菜 F frontier VF-171 一般機

唔經唔覺已經買左呢d啦......

呢期是呢隻新出品,.......看下........

同主角相比, 多左一d啦花花紋

腳底是金屬........

開始變形.........

呢度 "格luck底" 要推黑甲入去, 小心不要弄斷.................

gerwalk 啦.........

再變形........人形, 先,.......

我覺得相比主角更有型, 不過呢,......買唔買真係你自己諗啦....哈哈
雞頭好以用左新模{:1_215:}

我都覺呢隻靚過主角機, 又唔怕變黃:^
雞頭好以用左新模

我都覺呢隻靚過主角機, 又唔怕變黃
fatcheong 發表於 29-4-2013 01:41 PM

我都係咪諗唔怕變黃:(
仲考慮緊入唔入VF-171 一般機
{:1_220:} 正 very good
I wanna say foul language when changing this 171 before..... {:1_202:}

Anyway, will get it tonight... :shy:
I wanna say foul language when changing this 171 before.....

Anyway, will get it tonigh ...
Douglas.M.Saint 發表於 29-4-2013 03:07 PM

Where will you get it?:shy:
I wanna say foul language when changing this 171 before.....

Anyway, will get it tonigh ...
Douglas.M.Saint 發表於 29-4-2013 03:07 PM

其實飛機變人形係okay嘅, 不過......:42:...... 想人形變返飛機.....:47:......恕小弟不材, 變唔返飛機
呢隻好似真係好睇過白色:71:

正相....呢隻色比主角色好睇好多..{:1_203:}
當我買完yf 29 之後中曬毒 都想買呢隻
主角機都唔算出左好耐...咁快變黃:69:
好驚 我深愛既yf 29都會:69:
講開又講 VF-171多唔多位一變形就會刮花?
我都入左
同系列之中佢都算係最難型變之一,變到差D發脾氣 :sad:
雖然係好過171EX黃白主角機

不過都仲係鐘意vf-25f同vf-29多D :love:
正相....呢隻色比主角色好睇好多..
當我買完yf 29 之後中曬毒 都想買呢隻
主角機都唔算出左好耐 ...
godgundam12371 發表於 29-4-2013 04:11 PM

括花呢樣要看你手藝啦,不過,手部架啦底,背部近翼處相對危險一dd
變回飛機時腳位好難轉