Toysdaily 玩具日報

查看: 20111|回復: 21

[分享討論] NDS 「假面騎士戰鬥 GANBARIDE 卡片大戰」

NDS 「假面騎士戰鬥 GANBARIDE 卡片大戰」

唔知有冇brother 玩...
我有儲開呢隻卡 part 1 ~8
第9,10,11 part..未買

http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/ganbaride/

我玩到第一節..2周目:77:
最正係每個拉打..有唔同絕招出
kakaa ... 我部 nds 都封閉左好耐 ...
話時話 ... 隻 game 係跟埋個 讀卡機 ??
kakaa ... 我部 nds 都封閉左好耐 ...
話時話 ... 隻 game 係跟埋個 讀卡機 ??
Vince 發表於 20-9-2010 12:12 PM

no card reader ... :44:
no card reader ...
滴滴仔 發表於 20-9-2010 12:43 PM

即係要令外買? 咁就真係算把 la ... :56:
即係要令外買? 咁就真係算把 la ...
Vince 發表於 20-9-2010 03:21 PM

你誤會la... 唔係用真卡玩....只係game 入面

如果可同真卡玩...就正:$
你誤會la... 唔係用真卡玩....只係game 入面

如果可同真卡玩...就正
滴滴仔 發表於 20-9-2010 03:56 PM

我仲 e 為好似 ps3 果 d card game 咁要用 真card 玩既 tim ...
不過 nds 既畫面 ... 其實都真係 算把 la ...
為左想睇各超人既演出,已經用左"邪道"方法儲齊卡
為左想睇各超人既演出,已經用左"邪道"方法儲齊卡
莫探員 發表於 21-9-2010 12:06 AM

:he:.me toooooooooooo
nds我淨係玩機戰~~~~:78:
我有買真咭

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-130513-1-1.html

亦有呢一隻game...睇佢地出招就得意,不過我只係識得black,新的都只因為在decade見過下,所以有好其他變種(唔同form)拉打無乜見過,,,,

不過打到第二週就唔係太想玩...太重覆...
我有買真咭

亦有呢一隻game...睇佢地出招就得意,不過我只係識得black,新的都只因為在decade見過下 ...
mushroom 發表於 28-9-2010 02:47 AM

brother ..原來你有玩save 真卡...
我玩呢隻GAME 只係想睇D拉打出招 :x
brother ..原來你有玩save 真卡...
我玩呢隻GAME 只係想睇D拉打出招
滴滴仔 發表於 28-9-2010 09:59 AM

其實我只會買Black,不過有時見到其他靚就入埋
NDS 「假面騎士戰鬥 GANBARIDE 卡片大戰」

唔知有冇brother 玩...
我有儲開呢隻卡 part 1 ~8
第9,10,1 ...
滴滴仔 發表於 20-9-2010 11:03 AM

卡就冇買...
玩到第二彈....希望取晒所有卡啦...呵呵:58:
卡就冇買...
玩到第二彈....希望取晒所有卡啦...呵呵
ekim11 發表於 15-6-2011 07:36 PM

Hi  ~~ ee long time no see :65:

實卡..我重有買:34:
part 1 ~11 有晒
part 001 ~ 003 ..欠004 同005
Hi  ~~ ee long time no see

實卡..我重有買
part 1 ~11 有晒
part 001 ~ 003 ..欠004 同 ...
滴滴仔 發表於 16-6-2011 08:53 AM

part 1有港版,但隻game無乜力打