Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "天下會" 天下 討論區(p.447 新增風雲9"兵器)

無明: 發表於 2-2-2015 01:17 PM
另外,兒子對爸爸的恨,對媽媽的依戀。

流星渡對父蠢人天忍冇照顧的恨,

其實講父子情仇, 肥良仲勁

次男殺海虎, 大刀斬無量

鐵忠原諒長空。
今日買鐵將,見有本風版,雲版 寫住最後1期,請問 有冇大大買左? 內容是否畫展內容?
roystoy 發表於 5-2-2015 07:15 PM
今日買鐵將,見有本風版,雲版 寫住最後1期,請問 有冇大大買左? 內容是否畫展內容?

師兄, 我買左紅色封面會場版,內容係同畫展一樣,但仲未到展覽完成度咁高, 似係黑白草稿
Lemonfai 發表於 6-2-2015 06:55 PM
師兄, 我買左紅色封面會場版,內容係同畫展一樣,但仲未到展覽完成度咁高, 似係黑白草稿

謝謝大大 回覆。黑白草稿不買了 ……
黑白草稿版〔非會場版〕通街都有得賣lu...
ZION 發表於 9-2-2015 09:02 AM
黑白草稿版〔非會場版〕通街都有得賣lu...

信和有會場版賣

紅色
請問 會場版 同 非會場版 內容有分別嗎?
so the final issue is "finally" released?
kof_2012 發表於 10-2-2015 10:55 AM
請問 會場版 同 非會場版 內容有分別嗎?

無分別, 只是封面不同。
iamonqq 發表於 10-2-2015 11:09 AM
so the final issue is "finally" released?

final issue 草圖 only...
ZION 發表於 10-2-2015 02:16 PM
final issue 草圖 only...

hum..... might wait.....
估唔到風雲兩人最後都行返無名雄霸兩人二十幾年前條舊路, 一個清茶談飯, 一個雄霸天下.
thiam 發表於 12-2-2015 03:54 PM
估唔到風雲兩人最後都行返無名雄霸兩人二十幾年前條舊路, 一個清茶談飯, 一個雄霸天下.

我已經再冇信心睇馬sir,D故仔。
無明: 發表於 13-2-2015 01:50 PM
我已經再冇信心睇馬sir,D故仔。

唔難睇,  故仔好簡單, 日本人入侵, 打完一個, 又有一個更強的。

當中加插自己人入魔, 成魔, 驚佢入魔, 邪派想統一武林, 邪派和日本人勾結

皇帝和正派合作, 皇帝利用正派。
祝所有師兄羊年發大財. 恭喜恭喜.