Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [加爾巴]漫畫連載 - ( P.32 日文單行本#32 & 30周年突破記念企画)

睇足廿年………
最新漫畫連載 @《少年Ace》07年9月號己出版~

今回高屋真正回復狀態!  所指不單是連載稿量回復至24頁,
而更是指劇情方面一洗看完好似冇看的感覺!  今回驚喜之處主要有二:

一) 粉絲們一直猜想/希望某角色進行的事情終於準備發生!

二) 一個重未展露的新面孔首度登場!

[ 本文章最後由 人仔貓 於 26-7-2007 12:51 AM 編輯 ]
原文章由 人仔貓 於 26-7-2007 12:48 AM 發表
最新漫畫連載 @《少年Ace》07年9月號己出版~

今回高屋真正回復狀態!  所指不單是連載稿量回復至24頁,
而更是指劇情方面一洗看完好似 ...

終於等到了,哩2日成日部住果個網 :shiny:
透露多少少內容得唔得呀大大:sad:
原文章由 takatoku 於 26-7-2007 01:06 發表
透露多少少內容得唔得呀大大:sad:

透露左過幾日正式"睇"果時就唔好睇架啦~ :he:
新面孔係邊個呀?辛因?有冇神將獸神變呀?:no:好苦呀我
原文章由 神王 於 26-7-2007 01:04 AM 發表

終於等到了,哩2日成日部住果個網 :shiny:

邊個網姐...hehee
頭像被屏蔽
我等.....
但等到幾時........
我想請問一下,原本max factory 說七月中隻村上會出,現在有大大知道改了期嗎?如果是改了期,請問有人知道改到何時?謝謝……
唔知阿普頓仲會唔會有新型態出現..
原本新面孔係兩記者中的一個突然大叫道:“獸神变!!!”
之前仲驚佢會攔尾....希望佢可以繼續keep到啦....

唔好好似"hunter X"咁.....:sad:
原文章由 Baster 於 11-2-2007 09:21 AM 發表
呢本o野我12歲開始睇.睇到今年34.你地話本o野畫左幾多年o勒...........

日本有強殖裝甲, 我哋香港都有Feel 100%.......
(示Feel 100%, 都話書展呢期大結局....我哋輸咗啦......
:oh:
原文章由 bck 於 26-7-2007 02:08 發表
我想請問一下,原本max factory 說七月中隻村上會出,現在有大大知道改了期嗎?如果是改了期,請問有人知道改到何時?謝謝……

Maxfactory 好似已經唔記得左 BFCM 呢個系列...連延期到幾時都冇交代...
睇下 黎緊既 Wonder Festival 2007 夏 有冇新消息...