Toysdaily 玩具日報

查看: 347447|回復: 466

[分享討論] [加爾巴]漫畫連載 - ( P.32 日文單行本#32 & 30周年突破記念企画)

07年4月號[少年Ace](2月26日) - 連載再開~!

巨神殖裝

最新[ 獸神變 ] - 辛•阿姆卡斯

阿布頓 新形態

又有新玩具可以出...

07年12月號登場之"新面孔"~

08年3月號登場~

Aptom OmegaBlast

[謎之黑騎士]再現~

歐洲支部長-[愛德華] 獸神變形態~

[Guyver II F] 女殖裝體 - 監察官 [⑧ャюワшэヤ/ Valkyria]

漫畫單行本(26) - 增修畫面 &  設定資料室

封面~

增修畫面~

設定資料室~

基奧 新形態

【漫畫單行本27卷】已出版~

封面:

卷頭彩頁: Zerbebuth-R ~

增修畫面:

阿卡菲爾

留意基奧上身加穿了盔甲

久違了的卷頭彩頁@[少年Ace] 10年12月號~ !

[單行本28期] - ガイバーVSガイバー、強殖大戰勃發!!
2011年8月26日出版~

封面大圖更新~

漫畫連載@[少年Ace]12年7月號卷頭彩頁~

[漫畫單行本29期] - 不速之客
2012年9月22日已出版~

封面~

卷頭彩頁~

好像也是併貼湊合的省力之作...但...

逐一對照月刊連載下發現原來增繪了6大頁~!!

卷末設定資料室~[/B]

北美支部長[辛•阿姆卡斯]獸神變全身形態~
:)咁都定dd.
好似都出左十幾年....
終於等到喇!希望年尾等到25期喇!
原文章由 lovecancook 於 9-2-2007 00:44 發表
好似都出左十幾年....

係差不多廿年呀:)
原文章由 狂四郎 於 9-2-2007 12:45 AM 發表

係差不多廿年呀:)

我估呢段時間有d阿伯追開既都無命追落去...:die:
頭像被屏蔽
13隻獸神将 死得一兩個.....:ar:
算la, 求其整死其他果幾件就收工啦.  :no:
有朋友話高屋良樹有幾年比人拉咗, 唔知真定假??
哈,停下開下,鬧得來又有人buy,出玩具,收版權都好和味.呢D人真係巴閉,我真心服佢.
原文章由 K66 於 9-2-2007 03:29 AM 發表
哈,停下開下,鬧得來又有人buy,出玩具,收版權都好和味.呢D人真係巴閉,我真心服佢.

如果條友仔真係貪d版權費都仲好d.....最少佢會不斷出下d新玩具....:no:
唔好搞到max 停哂, 好似冇貨賣咁.....等佢等到我心痛....:sleep:
不過最慘係條友仔本身都係上等人.....畫加爾巴只係為興趣.....:blame:
我仲等緊佢打亞卡菲爾架, 到時可能又出隻"超越超級加爾巴".....:!
悶到死,十年先出一期漫畫,快快完結個故事把啦!
thx!
又追喇
而家日漫越來越似港漫,加爾巴、烙印同Bastard都係永無止境咁.......話時話,犬夜叉完左未?
呢本漫畫夠晒抵睇, 真係分分鐘追足佢一世...... 都未追到個結局:cool::o