Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [加爾巴]漫畫連載 - ( P.32 日文單行本#32 & 30周年突破記念企画)

原文章由 jackstraw鼻屎佬 於 9-2-2007 10:03 發表
呢本漫畫夠晒抵睇, 真係分分鐘追足佢一世...... 都未追到個結局:cool::o

我都係咁話:no:一年一期:sad:沒完沒了:DD
原文章由 shingotaz 於 9-2-2007 06:41 AM 發表

如果條友仔真係貪d版權費都仲好d.....最少佢會不斷出下d新玩具....:no:
唔好搞到max 停哂, 好似冇貨賣咁.....等佢等到我心痛....:sleep:
不過最慘係條友仔本身都係上等人.....畫加爾巴只係為興趣.....:blam ...

一定有啦.......

你忘記了佢已經鋪好路.....

獸神將加卡巴.....是超級無敵強的.....

期待...村雨ko卡巴3......

村雨獸神變加強殖裝甲........:DD
Bastard, FSS and Guyver................................ Those 3 are my best choice and also need to wait for a yearly issue....................... :(
希望佢有生之年可以完到呢本書:shiny:....((好似好衰咁..但佢年紀都唔細.:DD ))
我想睇埋個ending :sad:
S
終於等到了........不過不知幾時又停:cool:

它是我除了烙印, 銃夢LO和HxH外我等得最辛苦的一套啦......
五星和暗黑都放棄了:die:
加巴出得慢﹐但係畫功最少我覺得冇交行貨~~~
呢套真係大獲,,,,,都唔知幾時先可以見哂獸神將獸神變之後既形態,又未講點解村雨做咩無啦啦會變做獸神將(因為我覺得佢有陰謀先加入佢\地)  細細個5,6years old既時間去阿媽o的朋友到,已經睇過o的vcd...仲好鐘意個黃色獸神將既大佬....點知而家大個成20...佢都未完...
頭像被屏蔽
[quote]原文章由 psw 於 9/2/2007 02:16 發表
有朋友話高屋良樹有幾年比人拉

Never heard about this news. As I know he is a dentist in daytime and thus he has no much time to draw.
原文章由 狂四郎 於 9-2-2007 12:45 AM 發表
係差不多廿年呀:)

加爾巴漫畫首載於1985年,其實迄今已22年。
所以唔少粉絲都期待緊佢繼 10周年珍藏特刊(Visual Data File) 後的 20周年珍藏特刊~

[ 本文章最後由 人仔貓 於 9-2-2007 03:58 PM 編輯 ]
頭像被屏蔽
原文章由 katoributa 於 9-2-2007 09:19 AM 發表
而家日漫越來越似港漫,奶e完左未?

其實也不算呢, 加爾巴十幾廿年才出24期,
港版一星期也出一期呢......:o
原文章由 boygjn 於 9-2-2007 06:16 PM 發表

吾知拒斷斷續續感..會晤會搞到我地變阿伯..:sad:

唔知到時可能要我d孫讀比我聽都似:cool:
話時話.......如果佢一個唔好彩死左.........甘咪好多人會崩潰:no::shy:
21年喇..