Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [加爾巴]漫畫連載 - ( P.32 日文單行本#32 & 30周年突破記念企画)

頭像被屏蔽
去 jojohot check check :)
我只關心阿普頓可否食左巨獸神?
或拿左佢部份力量?
原文章由 ZARD 於 25-8-2007 02:07 PM 發表
我只關心阿普頓可否食左巨獸神?
或拿左佢部份力量?

乜唔係上期阿普頓已經講左話獸神將身體入面有防止俾佢捕食o既基因喇咩?
原文章由 Baster 於 25-8-2007 11:28 PM 發表

乜唔係上期阿普頓已經講左話獸神將身體入面有防止俾佢捕食o既基因喇咩?

唔係話變色龍基因咩??可以令佢隱形,令巨獸神將察覺唔到佢咁埋佢\身之嘛
原文章由 Baster 於 25-8-2007 11:28 PM 發表

睇左最新一期了,似乎阿普頓真係食唔到獸神將。
但阿普頓現在好似冇咩用,
當敵人由獸化兵轉為獸神將,戰鬥力明顯比下去。
作者快諗諗計將阿普頓升level吧。:no:
最新漫畫連載@07年11月號已出版~
今月連載保持24頁~  新宿之戰終有結果~

阿布頓 新形態

又有新玩具可以出...
嘩!!!!! 正呀...
i am waiting sol ong:shiny:
等左好耐喇:shiny:
I hope "THE END" this comic-_-
見到阿布頓 咁樣我都諗到阿伯係點死..:DD
阿普頓新樣一時睇錯做阿卡菲爾= =

好似阿卡菲爾果堆玩具都未出?   村上果隻連影都唔見...
But the new look of Atom is really.................... :cool:

Only becasue he want to use "Zero Degree" attack?  :?
第一眼睇我以為阿布頓吸埋雷神添:DD個身咁似:he: