Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [加爾巴]漫畫連載 - ( P.32 日文單行本#32 & 30周年突破記念企画)

連載正式復活! -《少年Ace》07年4月號已出版~

今月連載連前文提要(1頁)共25頁~

今回故事一開始回到躲藏之破屋~ 但末段巨人殖裝新進化姿態終於展現~
幾時講番基歐?
原文章由 人仔貓 於 25-2-2007 02:37 AM 發表
連載正式復活! -《少年Ace》07年4月號已出版~

今月連載連前文提要(1頁)共25頁~

http://i156.photobucket.com/albums/t39/guyver_legen ...

大大可否POST巨人殖&個新LOOK出來:shiny:
本月高屋編者的話:

『本月連載再開。等待著的各位,真正讓您久等了。』
巨人殖裝新進化姿態:shiny::):shy::?
意味著又要破財..
原文章由 人仔貓 於 25-2-2007 01:27 PM 發表
本月高屋編者的話:

『本月連載再開。等待著的各位,真正讓您久等了。』

:blame:你知我地等得耐咩???
:o長命百歲呀大佬!我想睇大結局.和獸神將殖裝.

看倒了嗎~?...我指阿布頓...:he:
唔怪得高屋之前晌個專欄無端端提起咸超40周年啦...原來唔係無矢放的既...

外型好像圍繞能量增堛器及腹部的裝甲變了較深色~

漢化版已出~  :he:

[ 本文章最後由 人仔貓 於 26-2-2007 03:37 PM 編輯 ]
原文章由 人仔貓 於 26-2-2007 03:35 PM 發表

唔怪得高屋之前晌個專欄無端端提起咸超40周年啦...原來唔係無矢放的既...

外型好像圍繞能量增堛器及 ...

要等單行本..都仲有排...:sad::sad:
原文章由 人仔貓 於 26-2-2007 03:35 PM 發表

完食...
巨神又出黎掠水喇..
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=15469&page=1&extra=page%3D1#pid410687
我就唔睇幾年, 等佢出多D先!!
原文章由 damn 於 26-2-2007 03:51 PM 發表完食...
巨神又出黎掠水喇..
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... =page%3D1#pid410687

噢... [真.巨人殖裝]原來是紅色的...

(from WF2007冬)

[ 本文章最後由 人仔貓 於 26-2-2007 06:38 PM 編輯 ]
希望呢個巨大形態只出現呢次,其他獸神將邊有得打呀?
呢場雲頂之門救阿布頓

差唔多打咗七年

重未完

極度失望中...重以為會有巨人殖裝I, II, III型態tim...搞左成年..係咁宜轉吓顏色就算....:blame::blame: